Bedava Google Play Kodları 2021 Güncel Yöntem

Google Play Hediye Kodu Ücretsiz Nasıl Alınır- Bedava Google Play Kodları 2021 Güncel Yöntem 

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere ücretsiz bir şekilde Google Play kodu tüm detayları ile anlatacağım. Ücretsiz bir şekilde Google Play kodu almak için vermiş olduğumuz adımları sırası ile uyumaya mutlaka özen gösterin. Google bilindiği gibi küresel pazarda en çok tercih edilip kullanılan ve yan kuruluşlarından birisi olan Google Play içerisinde bulundurdu pek çok uygulama ve içerikleri sayesinde hem çok tercih ediliyor hem de sevilerek kullanılıyor. Google Play uçsuz bucaksız markete sahip olduğundan her türlü doküman veya uygulamayı ücretli veya ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına veriyor. Google Play'den bir şey almak için çeşitli yöntemler olduğundan dolayı satın alırken ister banka kartı isterseniz de kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Bunun yanında Google Play kodları kullanarak da dilediğiniz uygulama ve oyunlardan eşya veya ürün alabilmek çok kolay bir hale geldi.


Google Play Hediye Kartı Fiyatları:

Google Play hediye kod almak için belirli düzeylerde ücret ödemeniz gerekmektedir. Fakat bazen ücretsiz bir şekilde de Google Play kodu bulabilirsiniz. Google Play kodları almak için bazı yerlerde uygulama indirerek veya reklam izleyerek almak mümkündür. Bunun yanında çeşitli belgeler ve yazıları okuyarak da bedava bir şekilde Google Play hediye kodlarına erişebilirsiniz. Günümüzde ise Google Play hediye kartlarının fiyatı 25 TL, 50TL ve 100 TL Google Play promosyon kodu gibi çeşitleri bulunmaktadır.


Google Play kodlarını kazanmak için size kod veren çeşitli güvenilir uygulamaları kullanarak Google Play kodu alabilirsiniz. Genel olarak bu tarz güvenilir uygulamalarda ya Google Play kodu verilir ya da karşılığı para olarak verilmektedir. 


Fakat unutmayın ki kullanacağınız programda izleyeceğiniz reklamların güvenilir olmasına dikkat edilmelidir. Çünkü "Generator" olarak bilinen virüsü kullanarak bilgisayar, tablet veya telefon gibi cihazların içerisine virüs sokarak bilgilerinizi ele geçirebiliyorlar. Bu yüzden kullanacağını platformun güvenilir olmasına dikkat edin. 


Bedava Google Play Kodu:

Bedava bir şekilde Google Play kod almak için aşağıda vereceğimiz  linke tıklayarak 58 tane ücretsiz Google Play koduna ulaşabilirsiniz. Fakat unutmayın ki bu kodlar sınırlı sayıda olduğundan dolayı elinizi hızlı tutup almalısınız.


Bedava Google Play kodu Almak İçin Tıkla


Ücretsiz Google Play Kodu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli:

Bedava bir şekilde Google Play kod alırken "Generator" denen ve genellikle video içi reklamlarda kullanılan buyur ise dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu yüzden bilinmeyen ve güvenilmeyen siteleri dolanarak telefon, tablet veya bilgisayar gibi cihazlardan bu site veya programlara girmenizi tavsiye etmem. 


Google Play Kodu Bedava Kazanma:

Sessiz bir şekilde Google Play kodu kazanmanın yanında Google Play'de bulunan bakiye kısmından yaptığınız alışveriş kadar para kazanabilirsiniz. Bunun yanında hediye Google Play kodu veren uygulamalar 2021 yılında daha çok tercih edilmeye başladı. Bunlardan en güvenilir ve en çok bilinen Google ödüllü anketler uygulamasını kullanarak  Google Play kodu için para biriktirebilirsiniz. Google Play kodu veya para veren başka uygulamalar ise şu şekildedir. Bunlardan en çok kullanılan Google anketler, tosla ve hopi uygulamalarını kullanarak Google Play kodu veya para kazanabilirsiniz. 


Hediye Google Play Promosyonu nereden alınır?

Uygulama veya oyunlarda bir piçlik veya eşya satın almak istiyorsanız ve bunu onunla ödemek yerine nakit bir şekilde almak için bazı bilinen ve güvenilen yerler bulunmaktadır. 


Bunlardan bazıları şu şekildedir:

  • N11,
  • Hepsiburada,
  • GittiGidiyor,
  • Trendyol,
  • BİM,
  • Teknosa ,
  • Carrefour,
  • MediaMarkt,

Bu yerleri kullanarak Google Play kodu alarak kullanabilirsiniz. 


Bu yazımızda gelmiş bulunmaktayız daha fazla sosyal medya ve eğitim içerikleri için kategoriler kısmından dediğiniz yazıya bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski