İnstagram Gizli Profili Gösteren Uygulamalar 2022 (En Güncel)

İnstagram Profiline Bakanlar Uygulamalar - İnstagram Profilime Kim Baktı Nasıl Öğrenirim?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere instagram profil bakma uygulamalarını vereceğim. İnstagram, son günlerde birçok kişi tarafından kullanılan bir sosyal medya platformudur. Kullanan kişilerde takip ettiği kişilerin profillerine bakıp bakmadığını bilmek istiyor. İnstagram kullanan bazı kullanıcılar sizi takip etmeden veya atmış olduğunuz gönderilerinizi profilinize giren bu kişileri tespit etmek için bazı yöntemler bulunmaktadır. Bu yazımızda sizlere bu yöntemlerden detayları ile bahsedeceğiz.


İnstagram Profiline Bakanlar Uygulamalar:

İnstagram profillerine bakma uygulamaları son zamanlarda popülerleşmeye başlamış uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulama sayesinde hesabınıza giren kişilerin görebilir ve bunun dışında bazı uygulamaların kullanarak profilinize bakanları görüntüleyebilirsiniz. Bu uygulamalar şu şekildedir;

  • Wprofile
  • Inmystalker
  • Reportyl
  • Profile for ınstagram
  • Profile viewer for ınstagram
  • İnlog
  • X profile
  • Profilelog
  • Follwers pro

Wprofile İle İnstagram Gizli Profillere Bakma:

Bu uygulama hem Android hem de İOS uygulamaları için uygundur. İnstagram profiline kimlerin baktığını görmek için kullanılan ve en çok indirilen uygulamalardan bir tanesi olan bu uygulamayı kullanarak gayet detaylı analizler yapabilirsiniz. İnstagram profiline bakanları ücretsiz bir şekilde bu uygulama sayesinde kolay bir şekilde görebilirsiniz. Bu uygulama ile profilimize bakan hayran, arkadaşlar ve gizli takipçi olarak kategoriye ayrılır. Hayalet takipçilerinizi veya gizli profiline girip hangi fotoğrafınıza baktıklarını çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz.


Inmystalker:

bu uygulamada gayet detaylı analizler yapan ve çoğu kullanıcı tarafından sevilip güvenilen bir uygulamadır. Bu uygulamayı 30 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneme modeli bulunmaktadır. İnstagramda profilinize girmiş olan kişileri çok kolay ve rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Bunun yanında uygulamanın diğer bir özelliği ise kimin hangi fotoğrafınıza veya videonuza baktıklarını çok kolay bir şekilde görebilmenizi sağlar. Ayrıca size takipten çıkanları ya da engelleyenleri de göstermektedir.


İstediğiniz zaman size son derece güzel detaylı bir analiz çıkartır. Hesabınıza görüntüleyenler hayalet hayran ve arkadaşlar olarak ikiye ayrılır. Bunun yanında basit ve kullanışlı ara yüzü bulunmasının yanında 7/24 destek hizmeti vermektedir.


Reportyl:

Bu uygulamada gayet detaylı bir instagram profil analizi sunmaktadır. En iyi takipçilerinizi sizi takip etmeyi bırakanları ve sizi engelleyen kişileri analiz edip gizli hayranların profil ziyaretçilerinizi ve daha pek çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.


Bu uygulamayı kullanarak silinen yorumları, geri alınan beğenilenleri, geri alınan etiketleri ve bunun yanında takipçiniz olmayan ancak paylaşmış olduğunuz gönderi ve durumlarınız görüp beğenen kişileri gibi pek çok özellik sayesinde bu uygulama ile öğrenebilirsiniz. Bu uygulamayı sayesinde sizi takip edenleri profilinize bakanları çok rahat bir şekilde iyi bir analiz şeklinde öğrenebilirsiniz.


Profile For İnstagram:

Bu uygulama iPhone kullanıcıları için tasarlanmış bir uygulamadır. Bu uygulama ile İnstagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmenize gerek kalmadan profilinize bakanları çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Bunun yanında verdiğimiz bu uygulamayı indirdikten sonra ilk olarak bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Ardından sizden istenen 6 basamaklı kimlik doğrulama kodunu almanız gerekiyor. Bu programı her açtığınızda kodu girmeniz gerektiğinden dolayı oluşturmuş olduğunuz hesabı kullanarak direk instagram hesabınız sayesinde bağlantı kurabilirsiniz.


Profile Viewer For İnstagram

Bu uygulamada profil görüntüleyici uygulamalardan biri tanesidir. Bu uygulamayı Apple Store'dan indirilebilir ve  sosyal medya hesaplarınızı ayrıntılı bir şekilde analiz edebilirsiniz. Bunun yanında fotoğraflarınızı, videolarınızı, gönderilerinizi ve hikayelerinizi kimler beğenip beğenmediğinizi görüntülenmiş öğrenebilirsiniz. Bu uygulamanın pek çok gelişmiş özellikleri ücretlidir.


İnlog:

Size vermiş olduğumuz bu uygulamada instagram gizli profil uygulamalarından bir tanesidir. Bu uygulama sayesinde profilinizi görüntüleyen, takibi bırakan ve engelleyen kişileri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Profilinize bakan kişileri uygulamadaki anlık bildirimleri kullanarak anında haberdar olabilmenin yanında bu uygulama sayesinde gizli hayranlarınızı da bulabilirsiniz. Hikayeleri gizli modda izleyebilir ve bunun yanında her hangi bir kullanıcı sizi takibi bıraktığını anda bunu öğrenebilirsiniz. Bütün bunların yanında aktif olmayan kullanıcılar veya instagramı normalin altında az kullanan takipçileri bu uygulama sayesinde bulabilirsiniz.


X Profil:

En kaliteli instagram gizli profillere bakma uygulamaları arasında yer alan uygulamalardan bir tanesidir. İnstagram hesabınızı kimler görüntülediğini, kimin sizleri takibi bıraktığını ve kimin sizi engellediğini öğrenmenizi sağlar. Bu uygulama aşırı güvenilir ve hiçbir şekilde bilgiler programı veri tabanına kaydedilmez. Detaylı analizleri sayesinde takipçilerini de ki artışları ve düşlere görebilirsiniz aktif olmayan hayranlarınıza bulabilirsiniz. Arkadaşınızın nerede geziyor görebilir hikâyelerde gizli olarak bakabilirsiniz.


Profilelog

Bu uygulama Android ve İOS için tasarlanmış uygulamalardandır yazımı ile instagram hesabınıza bakanları tek tek bulabilir ve ve takipten çıkanları öğrenebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı son derece basit olmanın yanında fotoğraflarınızı bakanları, videolarınızı izleyenleri, sizin storelerinizi açanları, gizli modda takılan hesapları ve hayalet takipçileri bulabilirsiniz. Büyün bunların yanında sizi takip etmediğin halde paylaşımlarınıza bakan kişilerin kolaylıkla tespit edebilirsiniz.


Followrs Pro

Diğer uygulamalar gibi kullanabileceğiniz bir diğer uygulama da size bahsedeceğimiz bu uygulamadır, Telefonunuza indirdiğinizde instagram'da kimin takipçiniz olup olmadığını hangi paylaşımlarınızın izlediğinizi ve gönderinizden hangileri çok daha fazla ilgi çektiğini görebilirsiniz. Bunun yanında engelleyenleri ve takip etmekten vazgeçenleri çok kolay bir şekilde görebilirsiniz. Bu uygulama diğer uygulamalar gibi gayet iyi analiz yapmanın yanında geri takip yapmayanları ve gizli hayranları görebilmeniz de mümkündür.


Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız merak ettiğiniz sorular veya aklınıza takılan yerler olursa yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski