İnstagram Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2022

İnstagram Silinen Fotoğrafları Geri Getirme - İnstagram Silinen Mesajları Geri Getirme 2022

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, Bugün sizlere instagram'da Silinen mesajları nasıl geri getireceğiniz de Tüm detayları ve püf noktaları ile anlatacağım. İnstagram'da silinen mesaj, fotoğraf ve ses benzeri şeyleri nasıl geri getireceğinizi anlatacağım.

Son zamanlarda en çok merak edilen ve birçok yerde çeşitli iddialar ile gündeme gelen fakat Bir türlü doğru öğrenilemeyen Yöntemleri sizlere tüm püf noktaları ve detayları ile anlatacağım. Fakat instagaramda silinen mesajların yanında paylaşmış olduğunuz fotoğraf ve video gibi pek çok şeyi sizlere vereceğim bu yöntem sayesinde çok kolay ve rahat bir şekilde bulabileceğinizi unutmayın. 


ilk olarak instagram uygulaması indirilmiş değilse Google Play Store girerek uygulamayı indirelim. Uygulamayı indirdikten sonra instagram ayarlar kısmına girelim


İnstagram Silinen Mesajları Okuma Yöntemi:

İnstagram ayarlar kısmına girdikten sonra karşınıza gelen ekrandan güvenlik seçeneğini seçip ilerle diyoruz. Güvenlik seçeneğine geçtikten sonra karşınıza gelen ekranda verileri indir kısmı gelecektir. Ardından verileri indir dedikten sonra karşınıza gelen ekranda "profil bilgilerini ve daha fazlasını içeren bir dosyanın bağlantısını sana e-posta olarak göndereceğiz. Bu verileri toplamanız ve sana göndermemiz 48 saati bulabilir" yazan bir metin çıktacaktır. Ardından verileri indir kısmını onayladıktan sonra yani indirme talep et dediktej sonra sizdrn şifrenizi doğrulamanızı isteyecektir. Şifre doğruladıktan sonra 48 saat içerisinde sizlere instagramın içinde bulunan veriler gelecektir. Fakat bu verilerin ne zaman geleceği tam olarak belli olmamak ile birlikte 10 dakika içerisinde gelebilir 6 saat veya 10 saat içinde de gelebileceğinden dolayı mailinize bakabilirsiniz. Fakat sizlere vermiş olduğumuz bu saatler tamamen tahmini olmakla birlikte genel olarak 48 saat içerisinde mailinize instagram'da bulunan verileriniz  gelecektir. 


İnstagram Silinen Mesajları Geri İsteme Yöntemi:

İnstagramın size yollamış olduğum neyle mutlaka ama mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü kötü amacı olan kişiler sizleri sanki instagram yollamış gibi fake mail anlayarak instagram hesabınızı çalmaya çalışabilirler. Bu yüzden milin kimden gelip gelmediğini mutlaka ama mutlaka kontrol edin.

Instagram size şu tarzda bir mail yollayacaktır. İnstagram'da paylaştığınız fotoğrafları yorumlarını profil 1.20 ve diyarı birer içen bilgileri talep ettiğini dosyayı burada bulabilirsiniz tarzında bir mail yollayıp 4 gün boyunca verilerinizi içeren maili kullanabilirsiniz gibi bir mesaj gelecektir. Verileri indirmiş olduğunuz zaman sizleri başka bir siteye yönlendirip karşınıza 1 RAR dosyası getiriyor.

Genel olarak ınstagram'a sizi yönlendirmiş oldu sütü bekliyor RAR dosyasını telefon kendi uygulamaları sayesinde dosyayı dönüştürüyor. Fakat bazı durumlarda yarın telefonunuzda dönüştürecek program olmadığından dolayı kendilik yapmanız gerekiyor. Google Play store girerek herhangi bir RAR dosyalarından bir tanesini indirip kullanabilirsiniz. 


Verileri indirdikten sonra dosyalar kısmına veya galeriye gelerek 60 olduğunuz fotoğraflardan  store'ye kadar neredeyse herşeyi bulabilirsiniz. Fakat dosyalar kısmından girdiğiniz zaman karşınıza mesajların ve fotoğraflar gibi her şeyin ayrı ayrı dosyalarda olduğunu göreceksiniz.

Örnek verecek olursak mesela fotoğraflar kısmına girdikten sonra 1 ay 2 ay 3 ay gibi dosyalara ayrılmış olduğunu bulabilir ve bakabilirsiniz. Bunun gibi belli dosyalarda mesajları ve instagram'da neler paylaştığınız fotoğraf ve video gibi pek çok şeyi rahatlık ile görebilirsiniz.


instagaram silinen mesajları geri getirme yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla instagram ile ilgili pek çok bilgi öğrenmek için ana sayfaya giderek katagoriler veya sayfanın en üst tarafından bulunan sosyal medya yazısına tıklarak instagram ile ilgili yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski