İnternetten Para Kazanma Taktikleri

İnternetten Para Kazanma Taktikleri - SadeceON Kullanarak Para Kazanma

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere evde internetten para kazanma taktiklerinden bir tanesi ve yapmış olduğunuz içeriği satarak para kazanmanıza yardımcı olacak bir siteden bahsedeceğim. Sitemizin ismi sadeceON'dur. SadeceOn sitesi sayesinde grafik tasarım, video animasyon, ses veya müzik gibi çok kategoride içeriğinizi satabilirsiniz.

Mesela programlama ve teknoloji ile alakalı bir içeriği vermiş olduğumuz siteye yükleyerek satış yaparak para kazanabilirsiniz. Bunun yanında sosyal medyada kullanacağınız beğeni, takipçi ve yorum hizmetleri ile de bilinmektedir.


SadeceON Para Kazanma:

İlk olarak sadeceON fitresini Google ve arama motorundan giriş yaparak kayıt olmamız gerekiyor. Nasıl kayıt olacağını bilmiyorsanız eğer bu cümleleri dikkatli bir şekilde mutlaka okuyun. İlk olarak sadeceON sitesini girelim. Siteye girdikten sonra daha üst tarafta bulunan kayıt ol seçeneğine tıklayalım.

Kayıt ol seçeneğine tıkladıktan sonra Facebook veya e-posta ile çok kolay ve rahat bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemi bittikten sonra sağ üst tarafta bulunan "hemen satışa başla" tuşuna tıklayarak devam edelim. Hemen satışa başla yerine geldikten sonra e-posta adresinizi doğrulamanız gerekmektedir.

E-posta adresini doğruladıktan sonra artık kolay bir şekilde sadeceON'da satışa başlayabilirsiniz. Fakat sitede satışa başlamak için ilk olarak 10 TL tutarında para yatırmanız gerekmektedir. 10 TL tutarında paranın yatırılması sebebi gereksiz ve boş ilanlarının çok fazla olmaması için bu tarzda bir önlem alınmıştır. 


Mesela satış yapacağınız içerik sosyal medya hesaplarına takipçi ve beğeni hizmeti sunarak para kazanabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız gereken noktalardan birisi vermiş olduğunuz ilanı ile alakalı güzel bir dikkat çeken bir başlık oluşturmaktır.

Bunun yanında vermiş olduğunuz ilanın detaylarını ve açıklama kısmına kullanıcıların merak ettiği bazı soruların cevaplarını yazabilirsiniz. 


SadeceON'a Vermiş olduğunuz ilanın başlığını ve açıklama kısmına müşterinizin sizlere ulaşabileceği belirli bir irtibat numarası veya mail adresi gibi detayları vermeniz gerekmektedir. Tüm aşamaları hallettikten sonra vermiş olduğunuz takipçi ve beğeni hizmetinin fiyatını benzer diğer ilanlara bakarak uygun bir fiyat belirleyebilirsiniz. Bu sayede müşteriler uygun bir fiyat verdiğiniz için sizleri tercih etme olasılığı artacaktır.


Son olarak fiyat ve geri kalan tüm her şeyi ayarladıktan sonra yapmış olduğunuz ilanı yayınlayın. Yayınlamış olduğunuz ilanı elim müşteriler görecek veya direk satın alacaktır.

Fakat ürün yaptığınız zaman direkt olarak para hesabınıza gelmemektedir. İlk olarak müşteri vermiş olduğunuz ilanı satın aldıktan sonra para bir havuza gider ve beklemeye başlar. Bunun sebebi ise sizin müşteriye vermeniz gereken takipçi ve beğeni paketidir.

Yani siz müşteriye satın aldığı şeyi verdikten sonra havuzda bekliyorum para hesabını da yani bakiyenize yansıyacaktır. Bu şekilde satış yaptığınız zaman evden oturduğunuz yerde para kazanabilir ve işlerinize gittikçe büyütebilirsiniz. İşiniz büyüdükçe gelen gelirlerin ciddi anlamda artabilir.


Vermiş olduğumuz sadeceON sitesinde ne kadar tutar da para kazanacağınızı maalesef biz bilemiyoruz. Fakat ne kadar fazla atarsanız o kadar fazla para gelecektir. İlan satışının yanında fiyatı da çok önemlidir.

Örnek verecek olursak 10 TL'lik ürünü 10 ya da sattığınız zaman bunun size getirisi 100 TL olacaktır. Bunun yanında 100 TL'lik ürünü 10 kişiyi sattığınız zaman 1000 TL'lik bir kar elde etmiş olacaksınız. Yani ürünün fiyatı ve satış rakamını da göre elde edeceğiniz kazanç değişebilmektedir. 


Daha fazla sosyal medya ve para kazanmak içerikleri için ana sayfaya giderek yazılarımızı veya istediğiniz kategoriye giderek göz atabilir veya inceleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski