Pubg Mobile Bedava UC Alma - Pubg Ücretsiz UC Nasıl Alınır?

Pubg Mobile Ücretsiz UC Alma - Pubg Mobile Bedava UC Nasıl Alınır?

Yeni yazımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, son yılların en çok sevilen oyunlarından bir tanesi olan pubg Mobil'de ücretsiz bir şekilde UC nasıl alacağınız ile alakalı tüm her şeyi detayları ile sizlere anlatacağım. Pubg Mobil'de kullanabileceğiniz ve ücretsiz bir şekilde UC nasıl alacağınızı anlatmadan önce yazımızı dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Çünkü her hangi bir kısmı atladığınız zaman yanlış yapabilir ve UC alamayabilirsiniz.

Pubg Mobilde bedava bir şekilde UC nasıl alacağınızı tüm püf noktaları  ile sizlere anlatacağım. Sizlere aşağıda vereceğim yöntemleri sırası ile uyguladığınız zaman her hangi bir para ödemeden pubg Mobilde UC satın alabilirsiniz. 

Pubg Mobilde satın aldığınız UC'leri kullanarak oyun içerisinden bedava AKM deseni, pubg bedava elbise ve bunun yanında pubg bedava isim değiştirme alabilirsiniz. Bütün bunların yanında pubg bedava buz diyarı veya bunun yanında pubg bedava firavun seti gibi oyun içinde kullanabileceğiniz eşya ve ürünleri çok kolay bir şekilde alabilirsiniz. Fakat sizlere saymış olduğumuz oyun içinde kullanacağınız eşye ve ürünleri almak için ilk olarak bu tür ürünleri satın alacağınız oyun içi para birimi olan "UC" almanız gerekiyor. 

Daha fazla UC Almak istiyorsanız Pubg hesap sitesine gitmeniz gerekiyor.

Pubg Mobilde ücretsiz bir şekilde UC nasıl alınır? sorusuna cevap vereceğimiz zaman sizlere aşağıda verdiğim yöntemlere bakabilirsiniz. Fakat unutmayın ki sizlere vereceğim yöntemleri dikkatli bir şekilde okuduğunuz zaman çok kolay bir şekilde yukarıda saydığımız oyun içinde kullanacağınız ürünleri alabilirsiniz. Oyun içinde ürün veya eşya almak için kullanacağınız pubg Mobil'inin oyun içi para biriminden bir tanesi olan UC satın alabilirsiniz. Sizlere vereceğim pubg Mobil'de UC satın alabilmek için 3 yönteme rahatlıkla bakabilir ve uygulayabilirsiniz. Sizlere vereceğim yöntemler başlıca hopi kullanarak pubg Mobile bedava UC alma ve bunun yanında tosla kullanarak pubg Mobile ücretsiz UC almadır. 

Hopi İle Pubg Bedava UC Alma?

  • Pubg Mobil'de ücretsiz bir şekilde UC almak için yapmanız gereken ilk şey android telefonunuzda bulunan Google Play Store uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından arama kısmına Hopi yazın ve uygulamayı indirin. Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza gelen ekranda sizlerden istemiş olduğu izin ve kayıt bilgilerini doldurduktan sonra kayıt olabilirsiniz. 
  • Fakat mutlaka ama mutlaka unutmayın ki kayıt işleminden sizden istemiş oldukları bilgileri tamamı ile doğru bir şekilde girmeniz gerekiyor. Çünkü sizden istemiş oldukları bilgileri yanlış girdiğiniz zaman uygulamaya giriş yaparken telefonunuza gelecek olan kodu  gelmeyecek ve kayıt işlemini yapmanıza rağmen tamamlanmayacaktır. 
  • Sizlerden istemiş olduğu kayıt aşamalarını adım adım bitirdikten sonra uygulamaya 3 adet arkadaşınızı davet etmeniz gerekiyor.
  • Gelecek olan 3 arkadaşınız sizin refaransınız ile kayıt olduktan sonra sizlere 15 paracık puan kazanacaksınız.
  • Kazandığınız para ile UC almak için uygulamanın arama kısmına giriş yaptıktan sonra "Razer Gold pin" yazın ve satın alın.
  • Ardından Razer Gold Pin sitesine Google veya arama motorundan giriş yapın ve sitenin arama kısmına Pubg Mobile yazın ve karşınıza gelen ekrandan 15 Türk Lirası değerinde UC'yi seçip kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Tosla İle Pubg Mobile UC Alma

  • Sizlere vereceğim diğer bir yöntem ise Tosla ile UC alma yöntemidir. Tosla bilindiği gibi Türkiye'de en çok bilinen bankalarından bir tanesi olan Akbank Bankası'nın kurmuş olduğu bir banka kartıdır. 
  • Tosla uygulamasını indirmek için ilk olarak uygulamayı Google Play Store'den indirin.
  • Uygulamayı indirdiğiniz zaman sizden istemiş olduğu kayıt işlemlerini halledin.
  • Uygulamayı indirdikten sonra arkadaşlarınızı davet etmeniz gerekmektedir. Her davet ettiğiniz kişi başında 4 Türk Lirası değerinde sizlere para veriyor.
  • Sizin vermiş olduğunuz referans ile gelmiş olan arkadaşlarınızdan kazandığınız para ile çok kolay ve rahat bir şekilde UC satın alabilirsiniz.
Sizlere verdiğim bu yöntemler sayesinde ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

25 Yorumlar

  1. Ebesinin amı inanmayın böyle şeylere.

    YanıtlaSil
  2. Lan orospular nasiii aliniyooo

    YanıtlaSil
  3. Amk sakin ýapmaýin hesabimi caldi bu oruspu cocuklari

    YanıtlaSil
  4. Üreyim göte değil ama sokmuslar

    YanıtlaSil
  5. HÂMZA〆 uc istiyom 10000

    YanıtlaSil
  6. İd 51296795530 1000 uc plssss

    YanıtlaSil
  7. id 5896819228 10000uc plizzzzzzźzzzzzz

    YanıtlaSil
  8. İd 5243019477 10000 uc plizzzzzzz

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski