Vodofone SIM Kart Fiyatları 2022

Vodofone SIM Kart Fiyatları - Vodofone Sim Kart Bloke Kaldırma Yöntemi?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere Vodafone SIM kart fiyatları, Vodafone SIM kart yenileme ve Vodafone kart blokesini nasıl kaldıracağını detayları ile anlatacağım. 


Son yılların en çok kullanılan telekomünikasyon birinden birisi olan Vodafone SIM kartı, tatil olmuş olduğunuz tarifinin tüm haklarına kullanmanı da yardımcı olan yüksek depolama alanına sahip bir kart olarak bilinmektedir. Vodafone sim kartını kullanarak çok kolay bir şekilde Mobil ağlara bağlanabilir ve neredeyse her sesli kanalları kullanarak sevdikleriniz ile iletişimde yan yana olmasanız dahi konuşabilirsiniz.  Bunun yanında Vodafone SIM kart hem kolay saklaması olan hem de 4.5G gibi ileri teknolojileri kullanarak sizlere daha iyi bir hizmet vermeye çalışmaktadır.


Vodafone SIM Kart Fiyatları?

Vodafon'un vermiş olduğu yüksek depolama alanına sahip olan SIM kart hem faturalı hem de faturasız kullanıcılar için farklı fiyatları bulunmaktadır. Vodafone'den kart sipariş ettiğiniz zaman isterseniz evinize ücretsiz olarak getirme imkânınız bulunuyor. 


2021 Vodafone sim kartı fiyatları 80 TL olması ile beraber paket seçiminize göre ücretsiz bir hale gelmektedir. Vodafone SIM kart alırken yıllık 65 TL özel iletişim vergisi veriyorsunuz. Fakat bu ücretin tamamını sizden almayıp 12 ay boyunca her ay 5,41 Türk Lirası olacak şekilde sizlerden almaktadır. Bunun yanında yıllık 27 lira 86 kuruş telsiz kullanım ücreti bulunmaktadır. Fakat bunu da sizlerden her ay 2 lira 32 kuruş olacak şekilde kesmektedir. Son olarak yıllık 27 lira 86 kuruş hafif ruhsat ücreti bulunmaktadır. Fakat bunu da her ay 2 lira 32  kuruş olacak şekilde kesmektedir.


Vodafone SIM Bloke Nasıl Kaldırılır?

Vodafone'den sizlere verilmiş olan SIM kartının üzerinde bulunan Pin kodunu yanlış girdiğiniz zaman hattınız bloke olacaktır. Fakat bu blokeyi PUK kodu adı verilen özel şifreleme yöntemi ile almış olduğunuz blokeyi çok kolay bir şekilde kaldırabilir ve tekrardan hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Puk kodunu öğrenmek için sim kartı yanında sizlere verilmiş olan bilgi kartı sayesinde puk kodunu da öğrenebilirsiniz. Puk koduna baktık sonra ilk olarak kartın üzerinde bulunan puk 1 kodunu girdiğiniz zaman sorunu çok rahat bir şekilde çözüp bitirebilirsiniz.


Fakat sizlere sim kartı ile bilmiş olan biri kartını kaybetmiş veya bulamıyor tel Vodafone müşteri hizmetleri 542'iyi arayarak Vodafone çağrı merkezinden yardım alabilirsiniz. Fakat Vodafone dışında başka bir telekomünikasyon hattından arayacaksınız "0542 542 00 00" ne olur numarayı arayarak Vodafone çağrı merkezinden yardım alabilirsiniz.


Vodafone SIM Kart Yenileme:

Vodafone sim kartını yenilemek için ilk olarak hattınızın hasar görüp görmediğini kontrol edin. Eğer hattını zarar görmüşse Vodafone bayilerine gittiğinizde belirli bir ücret ödeyip sim kartınızı yenileyebilirsiniz. Bunun yanında kartını eğer 3G uyumlu bir kart ise daha hızlı ve daha iyi olan 4.5G İnternet hızını kullanmazsanız. Bu yüzden Vodafone bay yerine giderek sim kartınızı değiştirebilirsiniz.


Bu yazımızda sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla eğitim, sosyal medya ve para kazanma içerikleri için ana sayfaya gidebilir veya kategoriler kısmından istediğinize bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski