Volarant Bedava Hesap Nasıl Alınır - Volarant Bedava VP Nasıl Alınır?

Volarant Bedava Hesap Nasıl Alınır - Volarant Bedava VP Nasıl Alınır?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere son zamanlarda en çok tercih edilip oynanan FBS oyunlarından bir tanesi olan Volarantta hesap nasıl alacağınızı ve bedava bir şekilde VP nasıl alacağınızı tüm de tahlillere ve püf noktaları ile sizlere anlatacağım. 


Son zamanlarda Riot Games tarafından geliştirilen ve gün geçtikçe popülerliği artan volarant çok beğenilen bir FBS oyunudur. Riot Games tarafından geliştirilen bu oyunun çok sevilmesinin bebeklerinden bazıları ücretsiz silahlar ve paralı olan silahlar ile arasında bulunan güç ve hatalı farkı gibi pek çok özelliği ile oyunu sevdirmektedir. Bunun yanında Riot Games tarafından geliştirilen bu oyunun sevilmesinin diğer bir sebebi ise oyun tamamı ile ücretsiz ve herkese açık bir oyun olmaz sayesinde çok beğenilmektedir. 


Valorant son zamanlarda çıkan en iyi FBS oyunlarından bir tanesi olmasının yanında efsane grafikleri ve türleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. 


Tosla İle VP Kazan:

Son zamanlarda popüler olan tosla uygulamasını Google Play store indirelim. Uygulamayı girdikten sonra kayıt ol kısmına geldiğiniz zaman herhangi bir arkadaşınızın da Habip numarasını kullandığınız tamam bakiyenize 3 TL tutarında bir para gelecektir.


Tost uygulamasını indirip kayıt olduğunuz zaman artık kolay bir şekilde oyun kodları alabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde para biriktirip volarant'ta harcamak istiyorsanız arkadaşlığınız davet ederek para kazanabilir ve kendinize VP alabilirsiniz. 


Arkadaşlığınızı davet edip para kazanmak için tosla uygulamasına kayıt olduktan sonra profil kısmına girelim. Profil kısmına girdik daha sonra arkadaşlarını davet et bölümüne tıkladığınız zaman karşınıza gelen ekrandan kod alarak arkadaşlarına da paylaşabilir ve onlar uygulamaya kayıt olduğu zaman hem siz hem de arkadaşlarınız 3tl kazanacaktır. Bu sayede arkadaşlarınızı davet ederek volarant'ta VP alarak hesabınızı büyütebilir ve geliştirebilirsiniz.


Daha fazla para kazanma ve bedava hesap ve Vp için ana sayfaya giderek yazılarımıza bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski