İnstagram Gizli Profil Görme Sitesi - İnstagram Gizli Profilleri Nasıl Görülür?

İnstagram Gizli Profil Görme Uygulaması - İnstagram Gizli Profilleri Nasıl Görülür? 

Bugün sizlere instagramda gizli olan profilleri nasıl göreceğinizi sizlere 3 yolunu anlatacağız. Sizde arkadaşlarınızın gizlediği profilleri görmek istiyorsanız eğer yazımı atlamadan okumanızı tavsiye ederiz. Sizlere vereceğimiz uygulama veya siteler sayesinde arkadaşlarınızın gizlemiş olduğu profildeki fotoğraflar durumları rahatlık ile görebilirsiniz. 


İnstagramda Gizli Profil Görme Uygulamaları Nelerdir?

İlk uygulamamızın ismi "lılı" veya "pastegro" uygulamasıdır. Uygulamanın sitesine girerek uygulamayı indirmeniz lazım. İlk olarak bilgisayardan indirmek için girmiş olduğunuz sitede karşınıza gelen web sürümü indir kısmına gelelim. Geldikten sonra web sürümünü Bilgisayarınıza indirebilir ve kullanabilirsiniz, fakat size bu dediğimiz bilgisayarlar için geçerlidir. Telefona indirmek için  sitede bulunan dowland apk indir kısmına tıklayacaksınız. Karşınıza gelen uyarı genel olarak her indirmeden gelen normal bir uyarıdır ama karar tamamen size kalmıştır. 


Günce Kaç Kere Gizli Hesapları Görebiliriz?

Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza gelen bilgileri doldurup geçelim ve uygulamaya giriş yapalım. Uygulama tamamen ücretsiz ama günlük sadece 5 kere gizli olan profillere girebilirsiniz. Fakat isterseniz eğer Premium hesap alarak günlük sınırsız gizli profillere bakabilirsiniz.


Uygulamaya Nasıl Girilir?

Uygulamaya girdiğiniz zaman bir fake hesabı açarak girebilirsiniz. Güvenliğiniz açısından ana hesabınızı her hangi bir siteye veya uygulamaya girmenizi tavsiye etmeyiz. Premium paketlere baktığımız zaman ise pek çok çeşidi olduğunu görebiliriz. Mesela örnek verecek olursak, bana kim baktı paketi var diyelim. Bu paketi aldığınız zaman sizin profilinize girenleri bakabilirsiniz. İnstagram gizli profili olan kişileri nasıl göreceğinizi sizlere tüm detayları ile adım adım anlattık. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski