En iyi Yayın Platformları Nelerdir?

En iyi yayın platformları - Yayın Açarken Hangi Yayın Aracı Kullanılır?

İnternette para kazanma yöntemlerinden en popüler olanlardan bir tanesi de yayıncılık yöntemidir birçok kişinin ilgi odağı olmuş durumda peki en fazla kazandıran ve en iyi yayın platformu hangisidir bu sorularınız için bu yazıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.


1-) dlive

Dlive platformu son zamanlarda birkaç tane tanınan içerik üreticisi sayesinde bir çok yayın platformu arasından sıyrılarak popülerleşme başlamış bir platformdur. 


Dlive nedir?

Bu platform 2017 yılında Amerikalılar tarafından kurulan bir canlı yayın yapma platformudur. Tron ağı kullanılan dlive platformlu gün geçtikçe üye sayısını arttırmaya devam ediyor bütün dünyada yayılmış olan ve yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan bir canlı yayın platformudur.


Dlive ile nasıl canlı yayın açılır?

Bu uygulamayı kullanmak için öncelikle canlı yayın açabilmek için doğrulama larınızı tamamlamanız gerekmektedir bu doğrulamalar telefon numarası ad soyad gibi basit doğrulamalar vardır bu işlemleri bitirdikten sonra canlı yayın açma ekranında gelerek sizleri verilen özel kodu canlı yayın açma uygulamanızı girmeniz gerekmektedir bu işlemi "OBS" üstlenmektedir OBS uygulaması ile sizin de bütün canlı yayın platformlarından canlı açabilirsiniz.


Dlive ile yayıncı olma:

Yayıncılık günümüzde çok fazla popüler olması nedeniyle yayın platformlarını da arttırmaktadır. Peki dlive ile nasıl para kazanılır? Driving para kazanabilmek için öncelikle kendi oluşturdukları para birimine kazanmanız gerekmektedir bu para birimi limon parası olarak adlandırılmaktadır limon paralarını yayın açarak sizin canlı yayınınızı izleyen kişilerden bağış alarak veya bynogame ve oyunfor gibi bağış alma sitelerinden de kazanabilirsiniz.


Bu platformun upload benden ayrı bir özelliği de bulunmaktadır bu kadar Trump ile siz de yiyin izleyerek bile para kazanabiliyorsunuz para kazanabilmek için yayında izlediğiniz yayıncılarını açtığı ganimet kutularından sizler de o kutudan çıkan ganimetin bir bölümü verilmektedir. Sizlere düşen pay hem yayında aktif olduğunu Süreyya bağlıdır hem de açtığı ganimet sandığına bağlıdır gelen bağışların birikmesi ile yarın devam ettikçe para kazanabiliyorsunuz yani kısacası yayın izleyerek para kazanabilirsiniz.


Bu platform dan para kazanmak için en az 4250 limon parası yani ortalama 400 TL gibi bir paraya tekabül etmeniz gerekmektedir gerekli bakiyeye geliştirdikten sonra platformunun desteği tron yağı ile birlikte borsa hesabınıza para çekebilirsiniz. Dlive platformunda 1 limon yaklaşık olarak 0.012 dolar etmektedir. Kazandığınız limona göre bunu günümüzdeki Türk lirasına dönüştürerek alabileceğiniz paraya bakabilirsiniz.


2- Twich 

Son zamanlarda popülermiş olan bir diğer yayın platformu ise Twitch platformudur. Bu platform en güvenilir platformlardan biridir birçok içerik üreticisi ve Twitch üzerinden fenomen olmuş yayıncıları ev sahipliği yapmaktadır.


Twich nedir?

Birçok izleyicisi olmak da beraber yüzler dedi içerik üreticisine ve sahip olan bir yayın platformudur Twitch satın alan Amazon bizlere para kazanma imkanı sunmaktadır.


Twich ile nasıl yayıncı olunur?

Twitch üzerinden para kazanmak için bazı gereksinimleri gerçekleştirmeniz gerekmektedir bu gereksinimler örnek olarak 5 takipçi olmak ve ortalama 5 izlenme gibi gereksinimlerdir.


Kısacası yayıncı olabilmek için bir twich hesabı açmanız yeterlidir hesabınıza açtıktan sonra OBS programından veya farklı bir programdan yayın açabilirsiniz.


Twich ile nasıl para kazanılır?

Twitch üzerinden para kazanmak aslında çok basittir. Tek gereken şey izle yediğinizin olmasıdır. İzleyicilerimizin olmasının nedeni bağışlar ve beneklerle para kazanabilir meniz içindir bu nedenle izleyicilerimize yayınlarda tutmanız ve yayınlarımıza yeni izleyiciler katmanız gerekmektedir. Tabii ki bunlar içinde bazı gereksinimler bulunmaktadır örneğin 10 takipçi de para kazanmanız açılır 15 takipçi de partnerlik ve bunun gibi gereksinimler da bulunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski