Link Kısaltarak Para Kazanma 2022 (Güncel Yöntem)

Link Kısaltarak Para Kazanma - TRLink İle Nasıl Para Kazanılır?

Bugün sizlere evde internetten para kazanmak serimizden olacak olan link kısaltarak para kazanma yolunun tüm detaylarına ve püf noktalarını  anlatacağım. Evde oturduğunuz yerden para kazanmak için çok güzel ve işe yarayan bir taktik olduğundan dolayı sizlere adım adım söyleyeceğim. 


Son zamanlarda çok merak edilen fakat bir türlü net ve kesin sonuç alınamayan link kısaltarak para kazanma yolu hakkında araştırılan ve merak edilen sorulara cevap vereceğim.

Link kısaltarak para kazanmak istiyorsanız ilk olarak kaç adet bilinen ve güvenirliliği diğerlerine göre biraz daha fazla olan 2 adet link kısaltma sitesini bilmeniz gerekiyor. 2 adet link kısaltma sitesini sizler için tek tek araştırarak neler yapmanız gerektiğini adım adım sırasıyla anlatacağım. 


TRLink İle Nasıl Para Kazanılır?

Türkiye'de var olan ve en güvenilir link kısaltarak para kazanma sitelerinden birisi TRlink'tir. TRLink şu para kazanma sitesine ek olarak güvenilirlik oranı biraz daha fazladır. TRLink'e girmek için Google'a veya arama motoruna TRLink yazarak ulaşabilirsiniz. Fakat TRLink yazdığınız zaman mutlaka ama mutlaka para kazanma sitesinin resmi sitesi olduğuna emin olun.

TRLink'in resmi web sitesine girdikten sonra karşınıza gelen ekranın sağ üst tarafında 3 adet çizgiyi tıklayalım ve ardından kayıt ol seçeneğini girelim. Kayıt ol seçeneğine girdikten sonra sitenin sizlerden istemiş olduğu e-posta, isim, telefonu numarası ve şifrenizi girip ilerle diyorsunuz. Çiftlerimize girdikten sonra ilerleyip robot kontrolü kısmına gelelim.

Robot kontrolü ne diye soracak olursanız ger girmiş olduğunuz sitenin sizlerin insan mı yoksa robotmusunuz diye kontrol etmesidir. Robot kontrol alanında sizlerden istenen soruyu doğru bir şekilde cevap verip kolay bir şekilde geçip ilerleyebilirsiniz. Fakat yanlış cevap verdiğiniz zaman robot olarak algılayacak ve ilerlemenizi sağlamayacaktır.


Robot kontrol alanını da geçtikten daha sonra TRlink'e kayıt olduğunuz hesabın ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Giriş yaptığınız zaman ayarlar kısmından ödeme yöntemlerini girdiğiniz zaman pek çok kart ile kazanacağınız paraları ç ekebilirsiniz. Bütün bunların yanında uygulamanın her şeyi belirli ve açık olduğundan dolayı rahatlık ile uygulamayı çözebilirsiniz. Yanında referans sistemlerine de mutlaka ama mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. 


BCVC İle Para Kazanma: 

Sıradaki en güvenilir sitelerden birisi olan BCVC sitesi olacaktır. BCVC sitesi çok para kazanma sitesine göre daha güvenilir ve daha çok biliniyor. BCVC sitesine iş yapmak için Google'a veya arama motoruna uygulamanın ismini yazıp ilk çıkan resmi web sitelerine giriş yaparak ilerleyelim. BCVC sitesine iş yaptığınız zaman karşılığını gelen ekranda görünen panelin uzun yıllardır Türkiye'de olduğunu söyleyebiliriz.

BCVC'nin diğer siteleri ile farkı ise ödemeleri Türk lirası üzerinden yapmaması ile birlikte dolar üzerinden ödemesi sağlanmaktadır. Şimdi sağ üst tarafta bulunan 3 çizgiye basarak kayıt kısmına gidelim. Kayıt kısmına girdikten sonra ekrana gelen ve istenilen bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra ilerle diyelim. Robot kontrolünden geçtikten sonra karşınıza gelen ekranda gösterimler olacaktır.

Aynı TR linkteki gibi seçmiş olduğunuz ilikleri kısaltıp başkalarına yani belirli olan kitlenize tıkladığınız zaman site sizlere belirli miktarlarda ücret ödiyor. Fakat diğer sitelere göre farklı olan bir diğer özelliği ise para çekmek için en düşük limit 10 dolar olacaktır. Yani onların altında herhangi bir kazancınızı çekemeyeceksiniz. Parayı çekmek istiyorsanız eğer sitenin sizden istemiş olduğu 10 dolar limitini geçmeniz gerekmektedir. 


Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla para kazanma taktikleri ve sosyal medya ile ilgili pek çok bilgiye ulaşmak için Ana sayfaya giderek yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski