İçerik Üreterek Para Kazanma - Tiktoktan Para Kazanma

İçerik Üreterek Para Kazanma - Youtube'de Para Kazanma

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere evde oturduğunuz yerden nasıl para kazanacağınızı ve sadece düşünerek Ve düşündürüp yaparak para kazanma yönteminden bahsedeceğim. Evde oturduğunuz yerden herhangi bir yetenek veya bir başarı gerekmeden sadece biz sadece sıkı çalışmayla nasıl zengin olacağınızı anlatacağım. 


Son yıllarda internet kullanıcılarının gittikçe artması ile beraber sosyal medya platformlarında büyük artışlar görülmektedir. Sosyal medya platformları büyüdükçe yeni içerikler ve yeni platformlar ortaya çıkmaktadır. Sizlere son yılların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından 2 tanesinde içerik üretip nasıl para kazanacağını anlatacağım. 

Youtube'de İle İçerik Üreterek İnternetten Para Kazanma

İlk yöntem son yılların en çok kullanılan sosyal medya araçlarından YouTube'dir. Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan YouTube platformu sayesinde artık kendi içeriğinizi üreterek para kazanmanın çok kolay bir hale gelmiştir.

Çünkü gün geçtikçe YouTube'un kullanıcı sayısı hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Fakat YouTube'den para kazanabilmek için gereken şartları sağlamanız gerekiyor. Bunlardan en önemlileri 4000 saat ve 1000 abone kuralıdır.

Yani YouTube'da 4000 saat izlenmeye ve 1000 aboneye ulaştığınız zaman reklam onayı için gerekli yerlere başvuru gönderebilirsiniz. Başvurunuzda herhangi bir sorun olmadığı sürece YouTube para kazanma özelliğinizi yüksek bir ihtimal ile açacaktır. Fakat reklamı için göndermeden herhangi bir ihlal olamaması lazım. 


YouTube'dan para kazanmak için ilk olarak  bir "Adsense" hesabınızın olması gerekmektedir. Adsense hesabınıza açtıktan sonra para kazanmak için belirlemiş olduğunuz içeriğin dikkat çekici olmasına mutlaka ama mutlaka özen gösterin. Çünkü kimse beğenmediği bir içeriği izlemeyeceğinden dolayı kanalınız büyümeyecektir. Bütün bunların yanında YouTube'da kullanacağınız içeriğin etiketlerini uygun bir şekilde girmeniz lazım ki videonun daha çok ön plana çıksın. 


Tiktok İle İçerik Üreterek Para Kazanma:

Son yıllarda ortaya çıkan ve gittikçe ünlenen sosyal medya platformlarından birisi olan tiktok'tan nasıl para kazanacağınızı ve Nasıl ünlü olacağınızı anlatacağım. Şimdi sizlere vereceğim yöntemler sayesinde 300-400 izlenmeden 300-400 bin izlenmelere kadar ulaşabilirsiniz. 


İlk olarak bir TikTok hesabınız yoksa TikTok uygulamasını indirebilir veya tiktokun web sitesinden üye ol yazısına tıklayabilirsiniz. İlk dokun sizden istemiş olduğu istediğiniz tüm bilgileri vererek hesabınızı çok kolay ve rahat bir şekilde açabilirsiniz. TikTok hesabını açtıktan sonra kendinize bir profil fotoğrafı ve kalıcı bir isim oluşturun. Tüm aşamaları bittikten sonra kendinize uygun ve dikkat çeken bir içerik oluşturmanız gerekiyor.


Tiktok'ta oluşturduğunuz içeriğe göre etiketler kullanarak çok daha fazla izlenim alabilirsiniz. Bunun yanında üretmiş olduğunuz içerikleri düzenli bir şekilde paylaştığınız zaman bazı videolarınız daha fazla öne çıkabilir. 


Tiktok'tan para kazanmak için canlı yayın özelliğini açmanız gerekmektedir. Canlı yayın açma özelliği için en az 1000 takipçi kuralına uyumamız gerekiyor. 1000 takipçi kuralını uyuduktan sonra canlı yayın yaparak takipçilerinizden belli miktarlarda bulunan emoji ve simgeleri size göndererek para kazanabilirsiniz. Fakat unutmayın ki burada önemli olan kullanıcıların veya takipçilerinizin içeriklerinizi yani videolarınızı beğenerek izlediği zaman sizlere hediye gönderme ihtimali artabilir. Tiktok'ta gönderilen emojiler iki ayrı kategoride ayrılıyor. Bunlardan birincisi değersiz emojilerdir. Değersiz emojiler gönderilmez, hemen ücreti yatmak yerine 10 tane değersiz emoji olduğu zaman hesabınıza yatırılır. Değerli emojiler ise hemen dolar olarak hesabınıza yatırılır.


Bu yazımızın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla para kazanmayı içeriği için kategoriler kısmından para kazanmak kategorisine girerek dilediğiniz para kazanma yöntemini inceleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski