İnstagram Organik Takipçi Kasma Yöntemleri 2022

İnstagram Organik Takipçi Kasma Yöntemleri - İnstagram Takipçi Arttırma Nasıl Yapılır?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere tamamıyla ücretsiz bir şekilde instagram hesabınızı nasıl büyütüp fenomen olabilirsiniz onu anlatacağım. Tamamıyla bedava bir şekilde instagram'da takipçi kasıp ünlü olmak istiyorsanız bugün sizlere gideceğimiz tüm aşamaları ve adımları adım adım dikkatli bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Bu yazımızda tamamen bedava bir şekilde takipçi kasmanın en kolay yollarına sizlere vereceğim. 


2021 yılının en güncel ve en iyi takipçi kasma taktiklerini adım adım sırası ile anlatalım. İlk olarak yeni bir instagram hesabı açarak profiline kız fotoğrafı koyalım. Kız fotoğrafı koyma sebebiniz bazı kişilerin kızları daha kolay takip ettiğinden dolayı işe yarayan bir yöntemdir. Fakat siz isterseniz profil resmine kendi fotoğrafınızı da koyabilirsiniz. Profil resmini ayarladıktan sonra instagram'ın sizden istediği koşulları yerine getirerek devam edelim. Profil resmi koyduktan sonra isminizi ve geriye kalan ayarları halledin. 


Fakat ismim ayarlamadan önce başına GT yazmayı unutmayın. Çünkü GT'nin anlamı geri takip olduğundan dolayı sizin gibi takibe takip yapan kişiler sizi takip edeceklerdir. Bugün sizlere takibe takip nasıl yaparsınız? İnstagramda nasıl ünlü olursunuz? İnstagramda takipçi kasmak için neler yapmanız gerektiğini sizlere anlatacağım.


İlk olarak instagramın ayarlar kısmına girerek hesabınızı kimse görmeyecek bir şekilde gizliye alalım. Hesabı gizliye aldıktan sonra arama kısmı sayesinde bir giydiği sayfası bularak giriş yapalım. İş yaptıktan sonra takipçiler kısmına gelip isminin başında GT yazan kişilere takip isteği atalım. Fakat mutlaka ama mutlaka çok fazla kişiye sık sık takip isteği atmayın. Çünkü sık sık takip isteği attığınız zaman instagram sizi bot olarak algılar ve hesabımıza kısıtlama koyacaktır. 


İnstagram Takipçi Kasma Taktikleri:

GT sayfaları sayesinde hesabınızı belirli bir miktarda geliştirdikten sonra mutlaka ama mutlaka mavi tiki olan hesapları takip edelim. Mavi tikli hesapları takip etme sebebi ise tamamı ile instagram'ın sizleri bot olarak algılamamasıdır. Eğer instagram sizi bot olarak algılarsa hesabınızı ilk olarak kısıtlayacaktır. Kısıtladıktan sonra takipçi kasmaya devam ettiğiniz zaman çok fazla kişiyi takip edeceğinizden dolayı hesabınızı tamamı ile kapatacaktır. Bu yüzden mavi tikli bazı hesapları takip edip aktif kaldığınız zaman instagram sizi bot olarak algılamayacak ve takipçi kazanmaya devam edeceksiniz.


Ardından tekrardan instagram'ın arama motoruna giderek başka bir getir sayfası bulalım. Bulmuş olduğunuz geri takip sayfalarında başlarında ve sonunda gt yazan kişilere takip istediği atalım. Fakat bu aşamaları sürekli yaptığınız zaman instagram sizleri bot olarak algılayacak ve sizlere kısıtlama koyacaktır. Fakat genel olarak ilk kısıtlama yaklaşık olarak aktif kalıp sürekli sayfayı yenilediğiniz zaman 5-10 dakika civarı sürmektedir. İnstagram'ın bize vermiş olduğu spamdan sonra yavaş yavaş tekrardan kişileri takip ederek organik takipçi kasalım. Fakat unutmayın ki bunu sürekli ve sık sık yaptığınız zaman instagram size kısıtlama koyacak ve genellikle yemiş olduğunuz 2. veya 3. Spamdan instagram hesabınızı kalıcı olarak kapatacaktır. Hesabı açmak için ekle 1 ile 5 gün arasında bir süre boyunca hesabınız kapalı kalacak instagram sizi bot olarak algılamadığı zaman tekrardan açacaktır.


Bugün sizlere vermiş olduğumuz taktiklere instagram'dan korumak için veya popüler olmak için rahatlık ile kullanabilirsiniz. İnstagram'da organik takipçi kasmak için neler yapmanız gerektiğini bu yazımızda anlattık. Daha fazla instagram ile ilgili bilgi öğrenmek istiyorsan Ana sayfaya giderek göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski