Ücretsiz Bir Şekilde İnstagram Kullanma Yöntemi - İnternetsiz İnstagram Nasıl kullanılır?

Ücretsiz Bir Şekilde İnstagram Kullanma Yöntemi - İnternetsiz İnstagram Nasıl kullanılır?

Yeni yazımıza hoş geldiniz. Bugün sizlere de son zamanlarda çok konuşulan instagram'ı interneti nasıl kullanacağınızı ve nasıl kurulacağını merak eden kişilere tüm detayları ve püf noktaları ile anlatacağım. Yanımda başlamadan önce asla ve asla yazıyı atlamadan dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü yazımızı okumayıp  atladığını zaman gerekli detayları tam kavrayamayacak veya herhangi bir aşamayı yanlış yapabilirsiniz. Yanlış yaptığınız zaman maalesef instagram'ı internetsiz bir şekilde kullanamıyor olabilirsiniz. İlk olarak instagram'ı internetsiz bir şekilde kurmanızı nasıl yapacağınıza geçelim.


Ücretsiz İnstagram Kullanma Aşamaları:

  • İlk başta telefonunuzun ayarlar kısmına girelim,
  • Ardından telefonunuzda bulunan bağlantılar veya mobil ağlar kısmına girin ( çoğu kişinin telefona farklı olacağından ikisinden birisi bulunabilir),
  • Mobil ağlar kısmına girdikten sonra telefonda gördüğünüz erişim noktası adları kısmına girip kullandığınız operatörün hangisi ise ona tıklayalım,
  • Örnek verecek olursak mesela hattınız Turkcell diyelim, orada Turkcell ısp gibi bir şey yazan yere girelim.
  • Kullandığınız hat eğer Turkcell hattı ise yanında bulunan küçük kutucuğu işaretleyelim,
  • Fakat mutlaka hattınız hangisi ise yani Turkcell ize Turkcell, Vodafone ise Vodafone veya Türk Telekom bir hatta sahipseniz Türk Telekom yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyelim. 
  • Ardında sağ üst tarafta 3 tarafta 3 tane üst üste çizgi veya ekle yazan yere tıklayalım.
  • Tıkladıktan sonra karşınıza gelen isim ve apn tarzı şeylerin olduğu bir ekran gelecektir.
  • İlk olarak isim yazan yere küçük harfler ile "instagram" yazalım ve ardından APN yazan yere gelip içinde bulunan boşluğa "internet" yazalım ve alt kısmında bulunan proxy kısmına gülelim.
  • Proxy kısmına geldikten sonra oraya sayılar ile "127.0.0.01" yazalım ve ardından bağlantı noktası kısmına "8080" yazalım. 
  • Tüm her şeyi yazdıktan ve doldurduktan sonra sağ üst tarafta kaydet tuşuna basıp yapmış olduğumuz ayarları kaydedelim.
  • Ardından karşınıza gelen ekrandan yapmış olduğumuz instagram ağına tıklayalım. 


Son olarak ise tıkladıktan sonra hazırlamış olduğumuz ağımız instagram ağına geçecektir. Yani sizlerde ücretsiz bir şekilde instagram'ı kullanabilirsiniz. Kapat şunu hatırlatmakta da fayda olacağından dolayı sizlere vermiş olduğumuz instagram'ı ağını instagram dışında herhangi bir uygulama veya programda kullanamazsınız. Dikkat etmeniz gereken şeylerden birisi ise eğer vermiş olduğumuz ayarları yanlış yapıp yapmadığınızı merak ediyorsanız kısa bir süre instagram'ı kullanın ve mutlaka ama mutlaka  internet paketinizden internetiniz gidip gitmediğini kontrol edin. Çünkü her hangi bir noktada hata yaptığınız zaman internetiniz varsa mevcut olan internetinizden gidecektir. Bunun yanında eğer faturalı bir hatta sahipseniz ve belirli bir kota sınırınız bulunmuyorsa sizlere kullandığınız internet kadar faturanıza ücreti yansıyacaktır.. Yani mevcut internetiniz olmadığı zaman faturalı hattınıza kullandığınız kadar internet yansıyacaktır.


Hazırlamış olduğumuz instagram ağını instagram dışında herhangi bir uygulama veya programda kullanamayacak ve internet ile çalışan yerlere giremeyeceksiniz. Fakat ben instagram ağında durmak istemiyorum diyenler için ayarlardan mobil ağlar veya bağlantılar kısmına tekrardan girip kullanmış olduğunuz operatöre seçerek tekrardan kendi internetinize geçebilirsiniz. Son olarak yazımızı bitirmeden önce eğer hata alıyorsanız sizlere vermiş olduğu aşamalardan her hangi bir yerinde hata yapmış olabilirsiniz. Bu yüzden yazımızda bulunan aşamaları eksiksiz ve dikkatli bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim.


Ücretsiz bir şekilde instagram nasıl kullanılır yazımızı sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla instagram ile ilgili bilgi almak için ana sayfaya giderek sosyal medya kategorisinden bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski