İnstagram Takipçi Arttırma Uygulamaları 2022

İnstagram Takipçi Arttırma Uygulamaları

Herkese merhaba bu yazımızda sizlere instagramdan nasıl takipçi artırabileceğinizi anlatacağız.  Son zamanlarda instagram gelişmeye devam eden ve milyonlarca kullanıcıyı içinde barındıran bir sosyal medya platformudur. Sosyal medya üzerinden birçok kişi içerik üretmektedir ve bu kişilerin çoğunun takipçi sayısı düşüktür. Eğer siz de bazı uygulamalar aracı ile takipçiniz artırmak istiyorsanız bir yayın tam size göredir. Eğer bir kişisel hesabınız varsa veya farklı hesap türlerinden hesabınız varsa bu hesaplarınızdan da takipçi kasabilirsiniz. İnstagram hesabınızda takipçi yükselmek istiyorsanız yazının tamamını okumayı ihmal etmeyin.


İnsfollow uygulaması:

İnstagram'da takipçilerimizi arttırmak istiyorsanız bu uygulama ile siz de rahatlıkla takipçi arttırabilirsiniz. Uygulamanın kuruluş amacı karşılıklı takipçi artırmayı sağlamaktır. Siz bir kişiyi takip ettiğiniz zaman uygulama parası olarak coin kazanırsınız daha sonra hesabınızın takipçisini arttırmak için hesabınıza uygulamaya ekleyip takipçiniz artırabilirsiniz. Sizin hesabınıza uygulama üzerinden takip eden kişiler bir coin kazanacaktır ne sizin hesabınızdan bir coin silecektir.


İgpool Uygulaması:

İnstagram'da takipçi kazanmak için kullanabileceğiniz diğer uygulama bu uygulamadır bu uygulama üzerinden de çok rahat bir şekilde instagram'dan takipçi artırabilirsiniz. Uygulamada bir havuz sistemi bulunmaktadır birkaç kişiyi takip ederseniz bu kişilerden uygulama parası yani coin kazanırsınız kazandınız coin nerede hesabınızın takipçisine artırmak için kullanabilirsiniz.


Gramelle uygulaması:

İnstagram'dan takipçi kazanmak için bu uygulamayı da kullanabilirsiniz. Verdiğimiz bu uygulama diğer iki uygulama ile aynı sisteme sahiptir. Bu uygulama ile ki sizde kişileri takip ederek uygulama parası kazanıyorsunuz ve bu kazandığınız para ile de kendi hesabınıza takipçi atabiliyorsunuz.


İnstagram organik takipçi yükseltme:

Bu tür uygulamalara girmek istemiyorsanız organik bir şekilde yani iyiliğe siz bir şekilde instagram'da takipçi arttırmak aslında çok basittir. İnstagramda kişisel bir sayfanız varsa takipçi arttırmak biraz zor olabilir ama içerik diyorsanız her gün düzenli olarak instagram hesabınıza içerik gönderisi yapıyorsanız çok rahatlıkla takipçi kazanabilirsiniz.


1. Yöntem

İnstagram'da bir çok sosyal medyada bulunduğu gibi keşfet bölümü bulunmaktadır eğer 1 gönderinizi keşfete düşürebilirsiniz çok ciddi takipçi sayısı alabilirsiniz. Gönderinizi keşfete düşürebilmek için (#) ve açıklama kısmına dikkat ederek seo uyumlu girmeniz gerekmektedir. Yani pubg mobile ile ilgili bir gönderi yapıyorsanız yaptığımız video ile ilgili (#) girmelisiniz yaptığınız video dışında farklı etiketler girerseniz keşfet'e düşünmeniz çok zor olacaktır.


Yani keşfet'e düştüğünü zaman birçok kişinin dikkatini çekeceksinizdir. dikkatlerini çektiğiniz kişiler sizin sayfanızı girerek diğer videolarınızda da bakacaktır eğer beğenir derse sayfamızı takip edeceklerdir bu sayede hem takipçi arttırıp hem de beğeni toplamış olacaksınız. Bu tamamen hilesiz organik bir yöntemdir bu yöntemi sizler de çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.


2. Yöntem

Diğer bir yöntem ise TikTok ile takipçi artırmaktır. Bu uygulama ile de instagram'daki gibi çok rahat bir şekilde takipçi arttırabilirsiniz bir günde milyonlarca kişinin girdiği bu uygulama ile instagram takipçi arttırmak çok kolaydır. Tek yapmanız gereken instagram sayfanızı tanıtan bir video çekmek ve (#)'leri doğru girmektir. Eğer videonuz keşfete düşerse pek çok sayıda takipçi kazanabilirsiniz.


Bugün sizlere vermiş olduğumuz yöntemler ile siz de çok rahat bir şekilde instagram'da takipçilerinizi artırabilirsiniz. Bilirsiniz Eren önerilerimiz 7.30 veya uygulama kullanmadan takipçi arttırmamız olacaktır. Bu sayede hem sıkı takipçiler elde edip gönderilerinizi daha fazla birini alabilirsiniz hatta işinizi iletirseniz ve takipçi sayısını çok artarsa ve reklam alıp para bile kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski