TikTok Keşfete Çıkma Taktikleri - TikTok keşfete nasıl çıkılır?

TikTok Keşfete Çıkma Taktikleri - TikTok keşfete nasıl çıkılır?


Son zamanlarda en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok artık her beş kişiden birinin telefonunda yüklü olduğundan bahsedilmekte. Peki bu kadar büyük bir kitleye eden TikTok uygulamasında keşfete nasıl düşülür? Bütün detayları ile sizlere bu yazımızda anlatacağız...

Tiktok nedir?
TikTok son yılların en popüler sosyal medya uygulamalarından biridir. TikTok üzerinden çok uzun olmayacak videolar yayınlayarak belirli bir kitle elde edebilirsiniz. Bu uygulamanın birçok izleyicisi bulunmaktadır. Tabii ki bu izleyicilerin yanı sıra uygulamada fenomen olmaya çalışan ve geçmeye çalışan birçok kişide vardır.

TikTok keşfet nedir?
Bir kullanıcı TikTok uygulamasına girdiği zaman karşısına gelen videolara keşfet denilmektedir. Tik Tok'ta keşfete girebilmek için bazı şeyler yapmanız gerekmektedir. Sizlere vereceğimiz yöntemleri kullanarak sizlerde TikTok uygulamasında keşfete düşebilir ve birçok kişinin karşısına çıkabilirsiniz. Bu yöntemlerin birçoğu bilinse de bazıları çok senin bilmediği yöntemler arasındadır.

Tiktok keşfete nasıl çıkılır?
Keşfeti çıkabilmek için TikTok uygulamasında birkaç tane yöntem bulunmaktadır. Biliyorsunuz eğer dikkat çekici ise bu yöntemleri yaptıktan sonra birçok kişinin karşısına çıkacak ve çok büyük kitlelere hitap edecektir. Bu yöntemler ile videolarınızın izlendiği kadar takipçi sayınız ve beğeni sayınız da artacaktır. Bundan dolayı yayınlayacağımız diğer videolarınızın sizi takip eden kişilerin karşına da gelecektir.

Doğru hashtag (#) kullanımı
TikTok Instagram gibi platformlarda videolarınızda kullanacağınız #'ler çok önemlidir kullanacağınız #'ler videomuz ile alakalı olmak zorundadır Aksi takdirde videonuzu izlenmesi az olacaktır. Bundan dolayı kullanacağınız #'lerin videonuz ile alakalı olmasına dikkat etmelisiniz bu şekilde videolarınız daha fazla izlenecektir.

Size verdiğimiz bu yöntemi kullandıktan sonra videomuzda ki izlenmeler Bir hayli artacak ve daha fazla büyük bir kitleye hitap edeceksiniz. Bu konuya örnek verecek olursak internetten para kazanma videosu çekiyorsanız #'ler kısmına internetten para kazanma, internetten para kazanmak gibi #'ler girmelisiniz bu işlemi yaptıktan sonra uygulamanızda sizde keşfete çıkabilirsiniz.

Doğru hesap kullanımı
Tiktok'ta keşfete çıkmak için kullandığınız hesap da çok önemlidir. TikTok uygulamasında bazı hesaplar doğrudan keşfete kapalı olmaktadır bu hesapları keşfete açma ihtimali de yoktur. Bu neden ile eğer yeni bir hesap açtıysanız ve videolarınızın hepsi az izleniyorsa yapmanız gereken tek şey yeni hesap açmaktır. Yeni hesap açmak istemiyorsanız bütün az izlenen videolarınızı silip günde sadece bir veya iki tane video yayınlarsanız izlenmelerinizin etkisi daha fazla olacaktır.

Video yayınlanma saatleri
Keşfete çıkabilmek için önemli olan diğer bir konuda videolarınızın yayınlanan saatleridir. Doğru bir saati bulabilmek için internetten araştırma yapabilirsiniz bizlere göre tik Tok'tan en fazla kullanılan saatler hafta sonu 14.00 ile 15.00 arasında olurken hafta içinde de saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında olmaktadır. Verdiğimiz bu saatler aradığında videolarınızı yayınlarsanız keşfete düşme olasılığınız artacaktır.

Kaç video atılmalıdır?
Keşfet'e düşmek için günde üç veya üçten fazla video yayınlamamanız gerekmektedir. Günde iki üç tane video attığınız sürece TikTok üzerinden keşfete çıkamazsınız. TikTok uygulamasını mantı şekilde çalışmaktadır. Eğer bir kişi günde fazla video atıyorsa yarın bir daha fazla video atacaktır. Yani sizde günde maksimum 2 tane video atmanız yeterli olacaktır. Eğer fazla video atarsanız keşfete düşme olasılığınız çok az dur bundan dolayı video atma sıklığına dikkat etmelisiniz.

Video yükleme:
Tiktok'ta keşfet'e düşmek için önemli kısım video yükleme noktasıdır. Videomuzu yüklerken doğru ya git etiketleri girdiğinizde dikkat edin etiketleriniz de düzenledikten sonra videonuzu cihazı kaydedin ve yapımına izin verilsin ve bütün izinler açık hale getirirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra taslağa getirmeden videoyu direkt yayınlayın. Eğer kimsenin aktif olmadığı bir saatte videoyu paylaşırsanız videonuz izlenmeyecektir ve bu şekilde keşfete düşmeyeceksinizdir. Bu nedenle TikTok uygulamasında çoğu kişinin aktif olduğu bir saat belirleyerek videolarınızı o saatlerde paylaşmanız gerekmektedir.

TikTok kamerası:
TikTok uygulamasında keşfet'e düşmek için deneyebileceğiniz bir diğer yöntem ise TikTok kamerasını kullanmaktır. Yapılan deneylere göre TikTok uygulamasında tekton kendi kamerası kullanıldığı zaman keşfete düşme olasılığı daha fazla olmaktadır. Bu neden ile TikTok kamerası ile video çekebiliyorsanız sizlere TikTok kamerasından videolarınızı çekmeyi öneririz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski