İnstagram; üzgünüz isteğiniz İle İlgili Bir Sorun Oluştu Sorunu Çözümü!!

İnstagram; üzgünüz isteğiniz İle İlgili Bir Sorun Oluştu Sorunu Çözümü!!

                               

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere günümüzün en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları bundan bir tanesi olan instagram'da karşılaştığınız "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatasını nasıl çözeceğinizi ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere anlatacağım. Sizlere vereceğim yöntem sayesinde instagram'da karşılaşmış olduğunuz bu hatayı çok kolay bir şekilde çözebilir ve uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Unutmayın ki bu hatayı ortadan kaldırmak çok zor bir yöntem olmamakla beraber hem çok kolay hem de çok rahat bir şekilde çözebilirsiniz. İlk olarak bu hatanın sebeplerini sizlere anlatalım.


Instagram'da üzgünüz isteğiniz İle İlgili Bir Sorun Oluştu Sebepleri:

Instagram'da karşılaşmış olduğunuz üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu dediği zaman genellikle Bunun sebebi internet bağlantınızın hızlı olmaktadır. İnternet bağlantınız yavaş olduğu zaman size bu hatayı veriyor olabilir. instagram'da bağlantı hızınız yüksek ama yine de bu hatayı veriyorsa instagram'ın sunucuları yoğun olduğundan dolayı bu uyarıyı almış olabilirsiniz. Fakat internet hızınız olması gerekenden çok daha yavaşsa bu hatayı alma ihtimaliniz yüksektir. Bunun için Google veya arama motoruna "Fast internet hızı ölçümü" yazarak internet hızını çok kolay ve rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer internet hızınız düşükse ilk olarak müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz.


Bunun yanında internetimizin yavaş olması ve uygulamanın normalin çok daha üstünde geç yanıt vermesi sebebiyle bu sorunla karşılaşma ihtihmaliniz yüksektir. Yani instagram'ı dolaştığınız zaman herhangi bir fotoğraf veya video paylaşırken hata verirse uygulamadan çıkış yapıp tekrardan giriş yapmayı deneyin. Bu yöntem olmazsa aşağıda verdiğimiz yöntemlere bakarak sorunu çözebilirsiniz.


İnsragram Üzgünüz İsteğiniz İle İlgili Bir Sorun Oluştu Hatası Çözümü (android):

Android cihazlarda karşılaşmış olduğunuz üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun oluştu hatasını çözebilmek için ilk olarak telefonunuzda bulunan bilgileri yedekleyin. Yedekledikten sonra telefonu tamamen fabrika ayarına döndürüp sıfırlayın.


Sıfırladıktan sonra telefonunuzun gereken tüm kurulum ayarlarını yapıp yedekleri yükletin. Ardından instagram'a giriş yaparak yaşamış olduğunuz sorun yüksek ihtimal çözülecektir.


İnsragram'da Üzgünüz İsteğiniz İle İlgili Bir Sorun Oluştu Hatası Çözüm Yöntemi (ios):

İnstagram'da yaşamış olduğunuz üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasını ios sistemi olan cihazlarda hatanın düzeltilmesi için bir yöntem vereceğim.


iOS işletim sistemi bulunan cihazlarda ilk olarak İClaud veya dilediğiniz harici depolama alanına cihazınızda bulunan bilgilerinizi yedekleyin. Fakat unutmayın ki iTunes yazılımı üzerinden yedek yaptığınız zaman vereceğim yöntem işe yaramayacaktır. ios adınızı yedeklemeyi yaptıktan sonra cihazınızı resetleyin. Cihazınızı sıfırladıktan sonra tekrardan telefonu da giriş yapıp sizden istemiş olduğu bilgileri tek tek eskisi gibi doldurun. Bu yöntemi kullanarak iOS cihazlarında İnstagram üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun oluştu hatasını çözebilirsiniz. 


Fakat bu yöntemlere rağmen hata düzelmediği zaman internet bağlantınız çok yavaş olduğu zaman almış olduğunuz telekomünikasyon (operatör) şirketinin müşteri hizmetlerini arayın ve bağlantınız hakkında yardım alabilirsiniz. Bütün bunların yanında instagram uygulamasını tekrar silip yüklemeyi deneyin. Silip yüklediğiniz zaman tekrardan "üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun oluştu" hatasını verdiği zaman instagram hesabınızı başka bir telefon veya cihazda açmayı deneyebilirsiniz.


Bütün bu yöntemleri deneyip hala aynı hatayı alıyorsanız instagram destek ekibi ile iletişime geçerek yardım alabilirsiniz. Bu yazımızda sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla sosyal medya ve para kazanma içeriği için ana sayfaya gidebilir ve yazılarımıza bakabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski