Pubg Mobile FPS Arttırma Taktikleri - Pubg Mobile Kasma Sorunu Nasıl Çözülür

Pubg Mobile FPS Arttırma Taktikleri - Pubg Mobile Kasma Sorunu Nasıl Çözülür

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere son yılların popüler oyunlarından birisi olan pubg Mobil'de FPS arttırma yönteminden bahsedeceğim. Pubg mobile emülatörde FPS arttırmak için nelere dikkat etmeniz gerekiyor ve FPS arttırmak için neler yapmanız gerektiğini tüm detayları ve püf noktaları ile anlatacağım. Yazımıza başlamadan önce tüm aşamaları ve kademeleri dikkatli bir şekilde yapmak için yazımızı atlamadan okumanızı  tavsiye ederim. Çünkü vereceğimiz yöntemlerin herhangi bir yerinde hata yaptığınız zaman pubg Mobil'de FPS'iniz artmayacaktır.

Pubg Mobili emülatörde oynarken kasma sorunları ve ilk 1 problemleri ile karşılaşıyorsanız tüm dikkatinize yazıya verin. Pubg Mobile kötü bir emülatörde oynarken düşük FPS aldığınız zaman oyun kasıyor veya atıyorsa vereceğimiz yöntemleri uygulayarak çok kolay ve rahat bir şekilde FPS'inizi artırabilirsiniz.

Pubg Mobile FPS Arttırma Taktikleri Nelerdir?

İlk olarak düşük FPS'li pubg Mobile emülatör oynamış olduğunuz zaman çıkan kasma ve diğer sorunlar için oyun içi ayarlarınızın düzenlenmesi gerekmektedir.

Oyun İçi ayarlarınızı düzenleyin

Oyun içinde bulunan ayarları düzenlemek için ilk olarak kullanmış olduğunuz emülatörü açın. Genel olarak Pubg Mobile'yi Gameloop üzerinden oynandığı için bu program üzerinden sizlere oyun içi ayarları vereceğim.

Kullanmış olduğunuz gameloop programını açarak ayarlar kısmına girelim. Ayarlar kısmına girdik daha sonra motor ayarları kısmına tıklayarak "directx" tıklayıp klavyenin yön tuşlarını kullanarak aşağıya doğru inelim. Aşağıya doğurayım bir daha sonra eğer pubg Mobile kasıyorsa 1920x 1080 yerine 1280 x 1024 kullanmanızı tavsiye ederim. Fakat bu monitörünüzün büyüklüğüne ve bilgisayarınızın kaldırmasına göre değişebilmektedir.

Diğer bir yöntem ise tekrardan Gameloop uygulamasına girip oyun ayarları kısmına girelim. Girdikten sonra karşınıza gelen ekranda SD720p yazan yeri aktifleştirelim.

Ardından oyun kalitesini ayarladıktan sonra FPS bölümünü 60'a indirin. Bütün bu ayarları yaptıktan sonra hala oyununuz kasmaya devam ediyorsa sıradaki yöntemi uygulayarak kasmayı sonlandırabilir veya biraz da olsa azaltabilirsiniz.

Bilgisayarınızın İçini Temizleyin

Bilgisayarınızı uzun bir süre boyunca temizlemediyseniz oyunlarda bir programlarda kasmalar görülecektir. Çünkü bilgisayarınızda bulunan gereksiz klasör ve dosyaları temizlemediğiniz zaman gereksiz yere arka plana çalışarak bilgisayarınızı yoracaktır. Bilgisayarı yorduğundan dolayı kasma gibi sorunlar görülmesi muhtemel bir ihtimaldir. 

Bilgisayarınızda temizlemek için ilk olarak Ctrl + R tuşuna basarak çalıştır kısmına açalım. Çalıştır ekranı gelen boşluğa "temp" yazarak aratalım. Ardından karşıda gelen klasörlerin istediğiniz dosyaları silerek bilgisayarınızı gereksiz programlardan mi dosyalardan birazda olsa temizlemiş olacaksınız.

Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları temizlemenin diğer ve kolay bir yolu ise çöp kutusu dosyasını temizlemektir. Çöp kutusu dosyası genel olarak tüm bilgisayarlarda ana ekranda olacağından dolayı çok rahat bir şekilde girebilir ve gereksiz olan tüm dosyaların hepsini silebilirsiniz. Bilgisayarınızı pek çok yöntem ile temizledikten sonra oynamış olduğunuz Pubg Mobile emülatör'de kasma sorunu düzelecektir. 

Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla sosyal medya ve oyun içerikleri için ana sayfamıza giderek kategoriler kısmından dilediğiniz yazıya bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski