İş Çıkışı Yapabileceğiniz İş Fikirleri

İş Çıkışı Yapabileceğiniz İş Fikirleri - Yeni İş Nasıl Kurulur?


Günümüzde çoğu kişi internetten para kazanmanın yollarını daha fazla araştırmaya başladı. Ya Bir işyerinde çalışıyorsanız ve ek gelir kaynağımıza ihtiyacınız varsa bu yerin tam da sizlere göre sizde hiç çıkışlarında internetten para kazanabileceğiniz platformların olduğunu biliyor muydunuz İnternet üzerinden para kazanmak aslında çok kolaydır işte tüm detayları...

Anket Çözerek Para Kazanma:
  • Günümüzde internetten para kazanmanın en kolay ve en hızlı çözümlerinden bir tanesi telefondan anket çözerek para kazanma yöntemidir. Birçok site firma kurulmuş bulunmaktadır kolay bir şekilde basit anketleri çözerek internetten para kazanabilirsiniz.
  • Anket çözerken dikkat etmeniz gereken şeylerden bazıları gerçek bilgilerinizi vermeyin katılmış olduğumuz anket bilgileri kaydedilir ve diğer firmalara satılır bunun sonucunda karşınıza istemediğinizi reklamlar telefonunuza istemediğiniz mesajları gelebilir.
  • Anket çözerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise genel seçenekler girmektir örneğin yaşıyorsanız kendinizi İstanbul'da göstermeniz daha mantıklı olacaktır bunun nedeni daha fazla anket gelmesi  içindir.

Sizlere bazı anket çöze bildiğiniz senelerin isimlerini vermiş bulunmaktayız;
  • Nopolyon
  • İ-say
  • Toluna
  • Mobrog

2. El eşya alıp satarak para kazanmak

İnternetten para kazanmak için deneyebileceğiniz diğer fikir ise internet üzerinden ikinci el eşya alıp satarak yapabilirsiniz. Öncelikle bu yöntem için güvenilen platformlardan bulmaktır en güvenilir arasında yer alan dolap sahibinden ve letgo uygulamalarını kullanarak sizde güvenilir işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz bu platformlarından birini veya  hepsini kullanabilirsiniz.


Bu uygulamaları kullanabilmek için öncelikle uygulamalara girip kayıt olmalısınız bu işlemden sonra artık kendinize göre bir ürün belirleyebilirsiniz. Örnek olarak bir klavye ürünü çoğu yerde alım satım işlemi bulunduran ve bir çok kişinin ilgisini çeken bir üründür bir platforma girip klavye yazarak veya oyuncu klavyesi yazarak sitelerinin bütçesine uygun ve hasarsız olan bir klavye bulmanız yeterli olacaktır bunun edin eğer hasarlı veya güzel görülmeyen bir klavye varsa bu kullanıcıların dikkatini çekmez.

Dinky klavyeyi aldınız klavye aldıktan sonra sizlere belirttiğimiz 3 platformda da klavyenizi ekleyebilirsiniz platformlarda klavyenizi ekledikten sonra daha fazla müşteri sizlerin ürününüzü görecektir daha sonra yapmanız gereken tek şey bekleyerek sizlere sorulan ürün ile ilgili soruları cevaplamak tır bu şekilde bir alıcı bulabilirsiniz çünkü alacak olan kişi ürün ile alakalı birçok sorular soracaktır.

aldığınız ürünü sattıktan sonra artık bu yöntem ile sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz sizleri belirttiğimiz yöntemleri hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir bu yöntem mi kendi iradeniz ile yapıyorsunuz yani biz klavye olarak örnek gösterdiğiniz bir önünü almak zorunda değilsiniz.

Takipçi satarak para kazanmak
İnternet üzerinden para kazanma da bir diğer yöntem ise takipçi satarak para kazanma yöntemidir. Bir yöntem için yapmanız gereken biri SMM panel sitesine kayıt olup satış yapmaktadır.
  • Öncelikle bir topluluk bulun ve gruplara katılın daha sonra bu grupların konusu ve takipçi veya hesap alım satım olup olmadığına bakın.
  • Satacağınız takipçilere sevmeme panelinden ucuz bir fiyat ile alın
  • Alıcınızla Kazancı da kendiniz belirleyebilirsiniz.
  • Ödemelerinizi ise aracı ile yapmanızı öneririz ama eğer alıcınızı güveniyorsanız Dilek alacağımızdan ödemeyi hesabınıza alabilirsiniz.
  • Takipçi satarak para kazanma yöntemi de işte bu kadar kolay.

Nasıl para kazanılır?

İnternet üzerinden para kazanma yöntemlerinden en popüleri ve en kolay olanlarından bir tanesi de video izleyerek abone olarak takip ederek para kazanma yöntemidir. Bu yöntem aslında çok basittir tek yapmanız gereken abone kasma siteleri ne veya takipçi arttırma sitelerine girip kayıt olmaktır yöntemi ile çalışır bu kolileri abone olarak takip ederek veya video izleyerek kazanabilirsiniz.

Bitirdikten sonra TL'ye çevirebilirsiniz örnek olarak 100 puan 1 TL gibi puanları TL'ye çevirdikten sonra paranızı papara veya ininal gibi hesaplarınıza çekebilirsiniz.

Görev yaparak para kazanma:

Para kazanma yöntemlerinden en yaygın olanlardan bir diğeri de görev yaparak para kazanmadır. sadece biri siteye bağlı değil birkaç tane farklı görev yaparak para kazanma sitesi kullanarak ek gelir kazanabilirsiniz.

Görev yaparak para kazanma yöntemi oldukça basit bir yöntemdir yapmanız gereken tek şey güvenilir bir site kayıt olmak sonrasında oradayız istenilen görevleri yapmak bu görevleri yaptığınızda alacağınız ücret altında yazar görev yaptıktan sonra ona yaşamasına düşer ve bakiyeniz eklenir yeriniz belli bir düzeye ulaştıktan sonra paranızı çekebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski