18 Yaş Altında Kullanacağınız Ön Ödemli Kartlar Nelerdir?

18 Yaş Altında Kullanacağınız Ön Ödemli Kartlar Nelerdir?

Herkesi merhaba bu yazımızda sizlere 18 yaş altında olsanız bile kullanabileceğiniz ön ödemeli kartlardan bahsedeceğiz. Günümüzde İnternet ortamında internetten para gönderme işlemleri gitgide artmaktadır artık yemek siparişleri internetten alışveriş gibi günlük ihtiyaçlar bir istekleri alabilmeniz için bir kart numarasını ihtiyacınız bulunmaktadır. Bunun için de 18 yaşın altındaysanız ve bir kart çıkarmak istiyorsanız artık mümkün bu yazımızda sizlere bu konulardan bahsedeceğiz.


Tosla kart:

18 yaşınızın altında olsanız dahi kullanabileceğiniz kartlardan bir tanesi kartlarda bir tanesi tosla karttır. Kartınızı Akbank ATM derinden para yükleyip çekebilir kartsız işlemler bölümünü de sadece Akbank ATM'leri üzerinden kullanabilirsiniz. Farklı bankalardan belirli miktarda  işlem ücreti kesmektedir bunun için yakınınızdaki bir Akbank ATM'sine giderek para yatırıp çekebilirsiniz.


Çıkardığınız sosla kartını anlaşmalı mağazalar ve marketlerden alabilirsiniz ayrıca internetten de sipariş edebilirsiniz. Kartın üstünde isminin ne olmasını istiyorsanız uygulamaya girip 10 TL ücreti ile evinize bir tosla kart siparişi edebilirsiniz.


Papara kart:

Son zamanlarda en çok kullanılan ve tercih edilen kartlardan bir tanesi papara kartıdır. Öğrencinin derin ve birçok kişinin kullanmaya başladığı papara kart ile kendi papara hesabından farklı birinin banka hesabına para gönderebilir misiniz ayrıca kendi banka hesabınız olmak üzere para hesabınıza para gönderebilirsiniz. Papara kart ile neredeyse bütün banka ATM'lerinden ücretsiz para çekip yatırabilirsiniz ayrıca papara kartı bu paranın uygulamasına girip kayıt olduktan sonra kaç sipariş et bölümünden evinize veya belirttiğiniz adrese ücretsiz bir şekilde papara kart sipariş edebilirsiniz.


İninal Kart:

Papara kartının yanında en çok kullanılan ön ödemeli kartlar firmasından bir değeri değinilen kartıdır. Fakat bu kart son dönemlerde kullanıcılarını kaybetmektedir. Kullanıcılarını kaybetmesinin nedeni ise aylık kart aidatı ve işlem ücretlerinden dolayıdır.


İninal kartın almak istiyorsanız anlaşmalı mağazalardan ve anlaşmalı marketlerden alabilirsiniz ininal kartın şu anki güncel değeri 5 TL'dir bu ileri zamanlarda değişiklik gösterebilir şu anki zamana göre ininal kartın değeri 5 TL'dir. Bu kart ile 18 yaşınızın altında olsanız bile bir hesap açabilirsiniz.


Pep Kart:

Pek kart diğer banka kartlarına göre daha farklıdır. Dolar ve Euro hesabı açma imkanı sunan nadir ön ödemeli 18 yaşının altında bile olanlara verilen kartlardan bir tanesidir. Pek kartı ücretsiz bir şekilde evinize veya belirttiğiniz adresinize sipariş edebilirsiniz ve bu kartı tamamen ücretsiz bir şekilde sipariş ediyorsunuz.


Hep kartı satın alabilmek için hep uygulamasını indirin ve kartların bölümünde kart sipariş et bölümüne girelim. Bu bölüme girdikten sonra ev adresinizi veya istediğiniz belirtiniz bir adresi girdikten sonra artık bir hafta veya 14 gün içerisinde kartınız elinize ulaşacaktır. Tek kart ile bütün ATM'lerden para yatırıp çekebilirsiniz ayrıca pek kartın önemli özelliklerinden biri de 18 yaşının altında olsanız bile dolar ve Euro hesabı açma imkanı sunmasıdır.


Pokus Kart:

Son zamanlarda popülerleşmeye başlamış olan bir diğer kart ise pokus karttır. Bu kart Türk telekom'un piyasaya sonunda ön ödemeli kartlar dan biridir. 9 kart ile bütün ATM lerden para yatırıp çekebilirsiniz ayrıca bu kız kartı bütün Türk Telekom mağazalarından veya anlaşmalı bölgelerden temin edebilirsiniz. Ayrıca bu kartı kokusu uygulamasından isminize özel kart sipariş edebilirsiniz.


Bugün sizlere vermiş olduğumuz bu kartları 18 yaşının altında olsanız dahi alabilir ve kartlarınızı evinize kadar getirebilirsiniz. Bunun yanında eğer belirli bir adresiniz yoksa veya belirli bir adresi kalmıyorsunuz sizleri gönderdiğiniz ön ödemeli kartları anlaşmalı mağazalardan veya marketlerden de satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski