Fups kart nedir? Fups Kart Nasıl Alınır?

Fups kart nedir? Fups Kart Nasıl Alınır?

Herkese merhaba bu yazımızda sizlere son dönemlerde çok popüler olan birçok kişinin araştırmaya başladığı fups karttan bahsedeceğiz. Bu kart ile ilgili olan bütün sorunlarınızı bu yazımızda bulabilirsiniz.


Fups kart birçok için araştırdı ve kullanımını kolay ön ödemeli kart türlerinden bir tanesidir. Günümüzde bu kart pek çok kişi tarafından merak edip araştırılmaktadır. Bu kart kendi mobil uygulamasından mesajlaşma özelliği ile sizleri bir sosyal medya deneyimi de sunmaktadır. Fups kart ile para göndermek ve istemek çok kolay bir hale gelmektedir. Arkadaşlarınızı ve ailenizi mobil uygulamasından ekleyerek rahatlıkla para isteyebilir veya gönderebilirsiniz. Bunun yanında sosyal medyaya benzer bir halde olduğundan dolayı arkadaşlarınızla ve ailenizle bu uygulama içerisinden konuşabilir para isteyebilir ve para gönderebilirsiniz.


Bu firma sizlere birçok ödemeli kart firmalarının yapmadı avantajları da sunmaktadır bu avantajlar ailenizden para isteme uygulama içerisinden konuşma gibi farklı özellikleri ile beraber sizlere güzel bir deneyimi sunmaktadır.


Fups kart nasıl alınır?

Kartınızı alabilmek için anlaşmalı mağazalardan veya marketlerden sipariş edebilirsiniz ama bu sipariş ettiğiniz kartın üzerinde isim yazmayacaktır. Kartınızın üzerinde isim yazmasını istiyorsanız yapmanız gereken internet üzerinden evinize sipariş etmektir kartınızın üstünde isim yazılması içinde uygulamadan 10 TL karşılığında isimli kart siparişi edebilirsiniz.


Fups kart özellikleri;


Böl böl özelliği

Faturanız veya ödememiz gereken farklı fotoğraflar varsa bunu arkadaşlarınıza veya aile bireylerinizi ile birleştirerek beraber ödeyebilirsiniz. Bu özellik fups artının berber özelliğinden biridir ve bu özellik birçok ön ödemeli kart uygulamasında yoktur.


Seç Seç özelliği:

Ön ödemeli kartınızdaki bu özellik sayesinde seçtiğiniz limit ve özellikleri aşmasını engelleyerek sizin seçtiğiniz aile bireylerinizin veya istediğiniz kişilerin hesabını kullanmasına izin veriyor. Seçtiğiniz limit aşıldığı zaman uygulama izin vermiyor.


İkili hesap özelliği:

Fups kartın öne çıkan bir diğer özelliği ise ikili hesap özelliğidir bir kart ile 2 tane hesap yönetme imkanı sunuyor bu özelliği sadece bu kartta bulabilirsiniz.


Chat Özelliği:

Bu kartla uygulama üzerinden bir arkadaşlarınızla ve bir grupta uygulama üzerinden sohbet edebilirsiniz ayrıca sohbet ederken para isteyebilir veya para da gönderebilirsiniz.


Fups kart para yatırma

Bu kart ile bütün banka ATM'lerinden para yatırma işleminizi yapabilirsiniz. Yapacağınız para yatırma işleminde %1 komisyon + 0.91 konuş işlem ücreti kesilmektedir bütün banka ATM lerinden para yatırıp çekebilirsiniz ve bütün atmlerden aynı işlemi yaparken işlem ücreti aynı şekilde kesilmektedir.


Fups kart para gönderme:

Bu karttan para göndermek aslında çok basittir para gönderebilmek için anasayfa benimle gelip gönder butonuna basmalısınız bu işlemden sonra karşınıza kişiler gelecektir istediğiniz kişiyi seçin ve tutarlı girdikten sonra parayı gönderin.


Fups kart Para isteme:

Bu kart üzerinden para istemek de çok basittir para gönderme deki gibi anasayfaya gelerek iste butonuna basın bu işlem daha sonra karşınıza kişiler bölümü gelecektir para isteyeceğiniz kişiyi seçin ve kaç tane istiyorsanız tutar bölümüne yazın ve işlemi gerçekleştirin karşı taraf bu işlemi onaylarsa hesabınıza bakiye gelecektir.


Fups kart işlem ücreti:

Fups kart hesap açma işlemi ve aylık yıllık kullanım tamamen ücretsiz bir fups kart hesabı açmak istiyorsanız bu işlemi de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız kartın üzerinde isim bulunmayacaktır isminize özel bir kart sipariş etmek istiyorsanız onu TL karşılığında evinize veya belirttiğiniz bir adrese kartınızı sipariş edebilirsiniz. Bu kart ile fatura ödeme gibi işlemler yapmak tamamen ücretsizdir ücretsiz bir şekilde faturanızı ödeyebilirsiniz ayrıca e-pin ve abonelik gibi işlemlerde ücretsiz gerçekleşecektir.


ATM'den para çekme işleminde %1 + 0.94 kuruş işlem ücreti kesmekte bu işlem para yatırma ve çekme işlemlerinde  gerçekleşir. Kartınızdaki bakiyeyi ATM üzerinden sormak istiyorsanız yurtiçinde 0.24 kuruş karşılığında bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Son olarak banka havalesi ile hesabınıza para yükleyebilmek ücretsizdir ücretsiz bir şekilde banka havalesi ile paranızı yükleyebilirsiniz uygulamadaki kişiler arasında para gönderme işlemi de tamamen ücretsizdir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski