Yayıncılara Ücretsiz Donate Gönderme

Yayıncılara Ücretsiz Donate Gönderme - Ücretsiz Donate Nasıl Gönderilir?

Son zamanlarda sosyal medyada yayıncılık Bir hayli arttı. Ünlü yayıncılara ve istediğiniz bir yayıncı ücretsiz bir şekilde bağış göndermek artık mümkün işte bütün detayları. Sizlerde yayıncıları ücretsiz bir şekilde bağış göndermek istiyorsanız bu yayınımızdan rahatlıkla öğrenebilirsiniz.


Yayıncılara nasıl ücretsiz bağış gönderilir?

Yayıncılara bağış yapabilmek için öncelikle yayıncının Kabasakal sitesine bağış alabiliyor olması gerekiyor. Ücretsiz bir şekilde bağış göndermek için öncelikle Kabasakal sitesinden kayıt olmalısınız bunların için gerekli olan şeyler şunlardır;

  • Adınız
  • Soyadınız
  • Yaşadığınız ülke
  • Telefon numaranız
  • E-posta adresiniz
  • Şifre ve tekrar şifre


Bu bilgileri doldurduktan sonra artık siteye kayıt olmuş durumda olacaksınız bu sitenin amacı şu şekildedir; Bu site ile bir oyun hesabı alıp satabilir veya oyun epinleri satın alabilirsiniz bir. Size verdiğimiz bu size en iyi ve güvenilir sitelerden bir tanesidir. Bu siteden eğer bir yayıncı sınız ve yayıncı olmayı düşünüyorsanız bu siteden  yayıncı başvurusu yapıp yayınlarınızda izleyicilerinizden bağış alabilirsiniz.


Sitenin kayıt olduktan sonra son bölümden profili bölümüne girip profilinizi doldurun bu işlemden sonra tekrardan sonra sol bölümden referans sistemi bölümüne girin. Karşınıza çıkan sayfanın en alt kısmında size özel birinden bir arkadaşlarını davet ettiğin ki bulunmaktadır. Ne kadar çok kişi davet ederseniz davet ettiğiniz kişi kadar para kazanacaksınız. Bir kişi 50 kuruş etmektedir bu bakiyeyi çekemezsiniz sadece kullanabilirsiniz. Topladınız bu bakiyeler ile isterseniz epin satın alabilirsiniz veya istediğiniz bir yayıncıya bu para ile bağış yapabilirsiniz yani bedava bir şekilde oyun kodları ile epinler de alabilirsiniz.


Kabasakal sitesi güvenilir mi?

Bu site en güvenilir sitelerden bir tanesidir aynı zamanda en eski bağış alma platformlarından da biri olmaktadır. Sitenin güvenilir olduğunu yorumları da da ve alışveriş yapan kişilerin yorumlarına bakarak da bulabilirsiniz. 


Kabasakal sitesi 18 yaş gerekiyor mu?

Bu senin güzel bir diğer yanından 18 yaş gerektirmemesi dir bu siteden yayıncı olmak veya bakiye yüklemek için 18 yaşında olmanıza gerek yok sadece şu şekilde bir sorun karşısında çıkabilir eğer bir yayıncı 18 yaşından küçükseniz size de sadece IBAN ile çekim yapıldığından dolayı paranızı çekemeye bilirsiniz bir büyüğümüzün ıban'ını kullanabilirsiniz veya ön ödemeli kartlar açarak bu şekilde paranızı çekebilirsiniz.


Kabasakal sitesi kullanan yayıncılar;

Size verdiğimiz bu siteyi  yeni duyuyor  olabilirsiniz fakat birçok yayıncı bu sihem tavsiye etmekte hem de bu siteyi kullanmaktadır sizlere aşağıda bu siteye hangi yayıncıların kullandığını örnek olarak vereceğiz.


Naru: Bu yayın league of legends oyunun yayıncılarındandır izleyici sayısı da e-sporcu olduğundan dolayı bir hayli fazladır.


Elayja: Bu kişi de fazla bilinmesede Twitch platformunda yayın yapan ve ortalama 1k izleyici sayısını geçen bir yayıncılık Kabasakal sitesine önermektedir.


Wandays: Bu yayıncı da pubg oyunu yayıncısıdır. Twitch platformunda yayın yapmaktadır ve Kabasakal sitesini kullanmaktadır.


Sizlere verdiğimiz örneklerden de belli olduğu gibi birçok içerik üreticisi vs ve yayıncı bu siteyi kullanmakta bu siteye para yatırmak size bağlıdır isterseniz yatırabilirsiniz Divan konusunda veya bir yanlış konusunda sorununuz olursa sitenin canlı desteğinden sorabilirsiniz.


Kabasakal sitesine nasıl para yatırılır?

Kabasakal sitesine para yatırma binmek için profilinizi girin ve sol üst bölümden bakiye yükle bölümüne tıklayın karşınıza çıkan sayfada hangi yöntem ile para yatırmak istiyorsanız bu yöntemi seçin papara ile para yatırma seçeneğini seçin buradan kaç TL yatırmak istediğinizi seçin ve devam edin bu işlemden sonra para yatırabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski