Git.tc İle Link Tıklanma Taktikleri - Link Tıklayarak Para Kazanma

Git.tc İle Link Tıklanma Taktikleri - Link Tıklayarak Para Kazanma

Git.Tc sitesi internette para kazanmak kategorisinde popülerleşme ye başlayan bir link kısaltma sitesidir. Siz de internet üzerinden rahatlıkla link kısaltarak dolar kazanabilirsiniz. Konu ile ilgili işte tüm detaylar.


Bu site üzerinden link kısaltarak para kazanma imkânına sahipsiniz. İndirdiğiniz linki kısalttıktan sonra kısalttığınız zaman herhangi bir kişi geçerse hesabınıza (1000 tıklama başına gelir) yansımaktadır. Cpm bütün sitelerde farklılık gösterir. Örnek olarak b sitesinde cpm yani 100000 tıklama başına gelecek olan para 10 TL ise a sitesinde 15 TL olabilir. Türkiye'de dolar kuru yüksek olduğundan dolayı ve bu sitede cpm'i dolar üzerinden ödediği için daha fazla para kazanabilirsiniz.


Bu site üzerinden para kazanmak için öncelikle bir link kısaltarak işe başlayabilirsiniz herhangi bir siteden reklamını yapabileceğiniz bir  link alın. Bu kişiye göre değişebilir istediğiniz linki alabilirsiniz. Bu konu ile ilgili örnek verecek olursak öncelikle siteden birliğin kalın ardından aldınız linki kopyalayın daha sonra siteye girerek kısaltın siteniz size vermiş olduğu linki kopyalayın. Bu işlemden sonra artık bilgilerinizi başka kişileri tıklamanız gerekmektedir tıklanma alabilmek için sosyal medyayı ve yardımlaşma gruplarını kullanabilirsiniz.


Sosyal Medya İle Tıklanma Almak:

Kısalttığınız linklere tıklanma alabilmek için TikTok instagram gibi bir günde milyonlarca kişinin giriş yaptığı sosyal medya platformlarını kullanarak çok rahat bir şekilde tıklanma alabilirsiniz. Örnek verecek olursak TikTok platformuna girip ve insanlara yararlı olabilecek bir video çekebilirsiniz. Bu videonun konusu kısalttığınız link ile ilgili olabilir. Videonuz ile ilgili içeriği siteye girip arama kısmına yazın bu işlemden sonra karşınıza çıkan yayına tıklayın ve linki kopyalayıp shorte.st sitesinde kısaltın.


Bu işlemi bitirdikten sonra TikTok uygulamasına gir ve insanlara bu konu ilgili bir video çekin videomda izleyen kişiler nasıl olunacağını merak edip linkiniz açıklayacaktır linkiniz hesabınızı işletme hesabına geçirdikten sonra profilinize ekleyebilirsiniz.


Yardımlaşma Grupları İle Tıklanma Alma

Link üzerinden para kazanmanın diğer bir yolu ise yardımlaşma gruplarıdır. Bu grupların mantıklı aslında çok basittir gruba girdiğinizde siz bir kişinin linkine tıklayıp geçerseniz o kişi de sizin linkinizi tıklayıp geçer. Bu şekilde iki taraflı olarak tıklanma alıp para kazanmış olacaksınız.


Para Çekme İşlemleri

Eğer 18 yaşınızın altındaysanız korkmanıza gerek yok bu siteden para çekmek için 18 yaşınızın üzerinde olmanız gerekmiyor herhangi bir bitcoin veya payeer hesabınızın olması yeterlidir. Payeer hesabını 18 yaşının altında olsanız bile açık Türkiye'de geçerli olan banka hesaplarınıza veya ininal papara gibi ön ödemeli kart firmasına paranızı gönderebilirsiniz.


Git.tc Ödeme Yöntemleri

Paypal, payoneer gibi ödeme yöntemlerini kullanarak çok rahat ve kolay bir şekilde kazanmış olduğunuz parayı çekebilirsiniz. Fakat unutmayın ki paranızı çekeceğiniz zaman hesap bilgilerini doğru girmeniz gerekmektedir. Çünkü yanlış hesap bilgisi girdiğiniz zaman para yanlış hesaba gidebilir veya hesap doğrulanmadığından hesabınıza para gelmeyebilir.


Bugünkü size verdiğimiz yazılarda bu verdiğimiz yöntemler ile git.tc sitesinden rahat bir şekilde tıklanma alabilirsiniz siteden para çekebilmek için yukarıda vermiş olduğunuz ödeme yöntemi hesaplarından en az rahat bir şekilde tıklanma alabilirsiniz siteden para çekebilmek için yukarıda vermiş olduğunuz ödeme yöntemi hesaplarından en az bir tanesine sahip olmanız gerekmektedir. Size verdiğimiz ise son zamanlarda dolar kuru üzerinden ödenme yapıldığından dolayı birçok Türk şeyi kendisine çekmiş bulunmaktadır. Site ile ilgili sorularınız varsa kesinlikle yorum kısmında sormayı unutmayın yorumlarınızı önem veriyoruz ve hemen yanıtlıyoruz. Verdiğimiz bu yöntemde numarası sizlerin işine yaramıştır bir sonraki yazılarımızda görüşmek üzere.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski